Zeiljacht GanGan

Zeilvakantie Turkije met zeiljacht GANGAN

  8/10-persoonsschip  

De GanGan is een 20 meter lange tweemaster met 4 ruime luxe hutten (10 slaapplaatsen), elk voorzien van eigen badkamer met douchecabine en toilet.

Alle hutten (compleet gerenoveerd in 2016) beschikken over een ruim 2-persoonsbed en 2 van de hutten hebben naast het 2-persoonsbed nog een 1-persoonsbed. Aan de voorzijde van het schip bevindt zich een ruime privé hut met een eigen opgang.

De GanGan is een comfortabele zeiler en heeft een zeer gezellige inrichting. De bemanning staat garant voor een hele fijne sfeer aan boord en zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Gaan jullie mee op deze blue cruise?
Een aantal dagen puur genieten op een klassiek houten zeiljacht,
een zeilvakantie in de zon op een azuurblauwe zee.

Even nergens aan denken, maar genieten
van heerlijk eten, een goed glas wijn… terwijl je kijkt naar een zonsondergang.

Lekker zonnebaden of genieten van een goed boek.

Meezeilvakantie

Met deze zeilvakantie bezoek je paradijselijke baaitjes langs de kusten van Turkije en Griekenland. De GanGan zeilt voornamelijk in de golf van Hisaronu en Gokova, deze twee mooie zeilgebieden liggen aan de west-kust van Turkije.

Breed publiek

De GanGan trekt een breed publiek, leeftijd doet er niet toe en zeilervaring is niet nodig. Het vliegveld waar u op vliegt is Dalaman Airport (vliegtickets en transfers kunnen door ons worden verzorgd). Nadat u op Dalaman van het vliegveld bent opgehaald, ontvangen de kapitein en zijn crew u in Datca, de opstaphaven.

Na het welkomstdrankje worden de zeilen gehesen op zoek naar een prachtige baai met een verlaten strand. De volgende dag na een frisse duik in de azuurblauwe zee en een uitgebreid ontbijt wordt het anker gelicht en worden al zeilend de kusten van de Mediterranee ontdekt.

Mooi Zeilgebied

Het zeilgebied van de GanGan ligt aan de kust tussen Griekenland en Turkije, dit is één van de mooiste gebieden ter wereld en ideaal voor een meezeilvakantie. Het gebied dat u te zien krijgt is de golf van Hisaronu of Gokova.

Zeilen wordt afgewisseld met stops in verlaten baaitjes en Turkse dorpjes (Selimiye, Datca, Bozburun en Orhaniye). Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan het gezellige Griekse eiland Simi.

Alles kan niets moet!

Het zeilgebied is qua temperatuur zeer geschikt voor een zeiltrip in de maanden oktober en november. En Griekenland is hier vandaan heel goed te bezeilen en prachtig om te bezichtigen, bijvoorbeeld het idyllische eiland Symi.
Doordat het gebied zo veelzijdig is, zijn er veel mogelijkheden en is deze zeilvakantie heerlijk afwisselend.