Zeiljacht Jarkin

Zeilvakantie met zeiljacht JARKIN

  12-persoonsschip  

Bodrum Cup Regatta 2009 – 3e plaats in haar klasse!

Traditionele zeilgulet met zes tweepersoonshutten, geschikt voor groepen tot 12 personen. Ook dit zeilschip heeft een uitgekiend Fries zeilplan van ruim 300 m2 zeiloppervlak en is voorzien van 2 masten.

Er wordt zoveel mogelijk gezeild door bemanning en u kunt heerlijk genieten van het voorbijglijdende landschap!

Tarieven en beschikbaarheid op aanvraag

Slapen onder de sterren

In de salon is er een ruime zithoek, een radio met CD speler (tevens met Ipod aansluiting) Het ruime zonnedek is voorzien van matrassen met hoofdsteun, veel van onze gasten vinden het heerlijk om aan dek te slapen en te genieten van de prachtige sterrenhemel!

Watersport: Windsurf, kano, snorkel- en vismaterialen.

Vernieuwingen:  Volledig voorzien van nieuw modern sanitair, inklapbare tafel voor nog meer ruimte op het achterdek, volledig grondige verfbeurt (binnen en buiten), warmtewerende ramen, vernieuwde keuken.

Tarieven:  ZonnigZeilen package deal

*Inbegrepen in de charterprijs

  • 1-weekse meezeil-cruise langs de Turkse westkust.
  • Vliegreis, Amsterdam – Dalaman met Corendon
  • 2 x transfer
  • De bemanning en hun diensten.
  • Havengelden, water en electra.
  • Handdoeken en beddengoed en kussen (uw bed is opgemaakt)
  • Gebruik van kano, gebruik van de aanwezige snorkel- en vismaterialen.

Heerlijk eten en drinken

De scheepskok staat altijd paraat en schotelt u de heerlijkste traditionele gerechten voor.

 

Gedurende de dag bereidt de kok met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor:

mediterraanse hapjes zoals; gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en mierzoete nagerechten zoals baklava.

 

Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

Luxe Verzorging

Maaltijden en dranken obv All Inclusive:

Uitgebreid Ontbijt

Brood, diverse soorten kaas, jam, honing, yoghurt, tomaten, komkommer, fruit, olijven, ei, water, thee en koffie.

Lunch

Uitgebreid en gevarieerde warme lunch met oa pasta’s, pilav en diverse groeten en fruit. Koffie en thee met zoete lekkernijen.

Diner

Vlees, vis (vangst van de dag) en vegetarische gerechten, bereid op Mediteriaanse wijze. Het diner wordt afgesloten met diverse soorten fruit en / of heerlijke zoetigheden als baklava. Eén diner aan land voor eigen rekening.

De gehele Dag Wordt Er Geserveerd

Koffie, thee, water, diverse frisdranken zoals cola, cola light, fanta, sprite, vruchtensappen, rose, rode en witte wijn en bier. Sterke dranken mogen mee aan boord worden genomen