Bruiloft cruise

Bruiloft cruise

Een droom? Ja… een droomcruise die werkelijkheid kan worden.

Willen jullie van de mooiste dag van je leven echt iets bijzonders maken en je ja-woord geven op een azuurblauwe zee met heerlijk warme temperaturen en waanzinnige uitzichten?

Trouwen op zee aan boord van een klassiek zeiljacht omringd door al je familie en vrienden…

Dan is trouwen aan boord van een van onze schepen zeker iets voor jullie!  Vanaf nu is het heel makkelijk deze wens waar te maken!

Wij kunnen voor jullie een perfecte bruiloft regelen, op één van de mooiste locaties en met de meest heerlijk maaltijden, hapjes en drankjes.

Voor ieder budget is een topbruiloft te regelen!  Alles is mogelijk, een intieme bruiloft met een klein gezelschap, maar wil je deze dag met al je familie en vrienden delen, dan behoort ook dit tot de mogelijkheden.

We hebben 12- en 16-persoonsschepen, dus in dat geval ga je met meerdere zeilschepen op pad.

Gezellig een week of een aantal dagen zeilen, zonnen, zwemmen, borrelen, babbelen. Van baai tot baai en van vissersdorp naar knus haventje. Met als klapper op de vuurpijl natuurlijk de huwelijksvoltrekking op een  idyllische locatie.

Ben je al getrouwd en denk je dit wil ook toch nog een keer heel graag mee maken?

Dan kan dat  door middel van het hernieuwen van je huwelijksgelofte. Vertel ons je wensen en wij zullen ervoor zorgen dat je de mooiste en meest bijzondere bruiloft krijgt.