Droomzeilvakantie op maat

Zelf je eigen droomzeilvakantie samenstellen? Waarom niet!

Elk jaar organiseren we een zeilvakanties met verschillende thema’s. Cruises met yoga, duiken, speciale kindercruises in de vakanties. Onze koks zijn ook in te zetten voor culinaire cruises. Alhoewel eigenlijk als onze zeilvakanties culinaire cruises zijn.

De yoga zeilvakanties vinden voornamelijk plaats in het voor en naseizoen. Dit vanwege de warmte. In het hoogseizoen maakt de yogaboot plaats voor de piratencruise tijdens de kidszeilvakanties. Stelletjes of alleengaanden plaatsen we tijdens onze zeilvakanties uiteraard niet bij kleine kinderen.

We houden te allen tijde rekening met de privacy van onze gasten en zoeken verlaten baaitjes op waar minder andere schepen komen, zodat er volop in alle rust kan worden genoten.

Wil je liever met je eigen groep (6, 8, 10, 12, 14, 16 personen) komen dan is vertrek in alle weken mogelijk! De privécruises kunnen we organiseren vanaf 4 personen, vraag naar de mogelijkheden.

De kapitein van dit schip heeft veel ervaring en kent het zeilgebied zo goed als zijn broekzak. Hij weet dan ook als geen ander om de mooiste plekken te vinden, waar je ongestoord kan genieten.

Zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnebaden en mooie verlaten baaitjes bezoeken. Genieten van de natuur en van de zonsopgang na een nachtje slapen op het dek om vervolgens meteen het water in te plonzen. Dat kan!

Zon, Zee, Zeilen &  zorgeloos Genieten

Met je eigen groep genieten van de zon, zee, de wind en heerlijke rustige baaien. Wij mochten al vele groepen als gast ontvangen op onze zeilcruises. Samen stemmen we de vaarroute zo af dat je heerlijk onbezorgd kunt genieten.

Het zeilgebied waar wij voornamelijk zeilen is de golf van Hisaronu, dit gebied is uitermate geschikt aangezien het niet verpest is door het massatoerisme. Er zijn vele heerlijk rustige baaien. Ons motto is: “Alles kan, niets moet”

naturistische zeilvakantie

Compleet verzorgde zeilcruise

Aan boord word je verwend terwijl je van baai naar baai zeilt. Zeilend langs de prachtige, grillige kusten kom je in afgelegen baaien met pijnbomen begroeide heuvels en kleurrijke vissershaventjes.

Heerlijk genieten van de zon op het zonnedek, af en toe even afkoelen in het kristalheldere zeewater en genieten van de prachtige natuur. Je bent de dagelijkse beslommeringen snel vergeten tijdens deze prachtige cruise.

Elk dag staat de scheepskok paraat om je de heerlijkste traditionele gerechten voor te schotelen. Gedurende de dag bereidt hij met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mezeler zoals gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en zoete nagerechten zoals baklava. Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

Informatie

Wij stemmen de route volledig af op de wensen van onze passagiers.

De standaard tarieven zijn te vinden op de volgende pagina: tarieven zeilvakantie

Kom je echter met een groep, vraag dan een offerte aan ivm de groepskortingen!

Onze tarieven zijn altijd inclusief alle maaltijden (ontbijt, lunch, diner) en (alcoholische) dranken. (exclusief 2 x diner aan land). Ben je al eerder met ons mee geweest dan ontvang je nog eens 50 euro extra korting p.p. !

Het is ook mogelijk dat wij het gehele pakket voor je verzorgen. Je vliegt dan met Corendon airlines.
Ook de transfers van de luchthavens naar de opstaphaven kunnen wij voor je regelen.

Wil je met je eigen groep (6, 8, 10, 12, 14, 16 personen) komen dan is vertrek in alle weken mogelijk!
Vraag naar de verschillende mogelijkheden.

Bel of app met 06 – 54 712 724 of mail naar info@zonnigzeilen.nl