Duikvakantie

Duiktrip

Het is ook mogelijk om tijdens de zeilvakantie met ons een duik te maken.

Duikschool

De duikschool waar we mee samenwerken legt vooral de nadruk op hoge kwaliteit. Het is namelijk een Padi 5* Gold Palm Resort- school. Dit wil zeggen dat ze duikers trainen van beginner tot instructeur.

Het duikteam heeft enorm veel ervaring. Ze hebben gewerkt met de meest prestigieuze duikcentra van de hele wereld en hun inzet is groot.

Je krijgt dan ook de beste duiktraining.

Duikgebied

De kusten van Griekenland en Turkije hebben heel veel te bieden onder water. De duikcondities zijn ideaal, het hele duikseizoen door. Zoals je al weet dankt de Blue Cruise zijn naam aan het heldere blauwe water. Van maart tot november, is het zicht onder water meer dan 30 meter en de temperatuur ligt tussen de 16 C en 31 C.

Het onderwaterlandschap bestaat uit riffen, kliffen, dramatische diepten en grotten waar je in kunt zwemmen. Hiervan zijn de wanden vaak bekleed met koraal en zeer kleurvol. Ideaal om mooie foto’s onder water te maken.

Cursussen

De Padi duikschool geeft een breed scala aan duikcursussen,

van beginner tot instructeur. Voor de beginnerstraining kan iedereen meedoen vanaf 8 jaar.

De Padi-open-water-duikcursus is je eerste stap om een hele nieuwe wereld te ontdekken. Je leert hoe het is om te duiken tussen riffen, om een wrak onder water te onderzoeken en om kennis te maken met het leven onder water.

De mogelijkheden in Griekenland en Turkije zijn eindeloos.