Lustrumreizen

Lustrumreizen

Lustrum viering op een schip!

Wij krijgen veel jaarclubs aan boord die hun lustrum op een bijzondere manier willen vieren. Onze ervaring is dat deze groepen een afwisselend programmawensen en dat kunnen wij juist bieden. We zijn erg flexibel en denken mee over de invulling van de zeilvakantie.

Een weekje verblijven op een luxe zeiljacht voor de kust van Turkije of Griekenland is al erg prettig, maar dit in combinatie met een aantal spetterende activiteiten zorgt voor een lustrumviering om nooit meer te vergeten. 

 

Kom aan boord bij dit luxe zeiljacht. Een week genieten van zon en zee, maar ook heel erg lekker eten! Elke dag haalt de kok verse ingrediënten van de vaste wal.

Het heerlijke van deze vakantie is dat je heel actief kan doen, maar ook juist helemaal niets. Geen zin in zeilen? Dan gooit de kapitein toch gewoon de boot voor anker en is de boot een drijvend hotel!

Wil je juist actief doen? Dat kan! Uiteraard kan er goed gezeild worden. Ook zijn er kano’s, snorkelspullen en een surfplank aanwezig. Liever duiken? Dat kan! We werken samen een een gerenommeerde Duitse duikschool.

Behoefte aan cultuur? Er zijn diverse excursies te maken, Turkije en Griekenland zijn de bakermat van de westerse beschaving. Dus bezoek de ruines, bekijk de lokale kustdorpjes en geniet van de kunstschatten van deze twee culturen.

Culinair? Na de Franse en de Chinese bezet de Turkse keuken een fraaie derde plek als het gaat om culinaire hoogstandjes. Op lokale markten staan de kakelverse producten uitgestald. Of neem eens een kijkje op een Olive farm, waar van de olijven allerlei heerlijke producten gemaakt worden.

Ben je met grote groep? Dan huur je toch gewoon twee of drie schepen? Alles kan!

Plannen voor een lustrumreis? Bel of mail even voor een afspraak. Wij komen dan langs om te brainstormen en een super gaaf programma samen te stellen. Wij hebben genoeg ideeën in ieder geval!

Voor deze lustrumreizen hanteren we altijd een speciaal tarief. Vanaf Euro 2800 per schip kan je al met je jaarclub/dispuut een schip huren-(inclusief bemanning). Maaltijden & dranken is € 50,- per persoon per dag (ontbijt, lunch, diner en alle hapjes en drankjes (inclusief alcoholische dranken).

zeilvakantie zeilen blue cruise turkije griekenland gilles (8)
zeilvakantie zeilen blue cruise turkije griekenland gilles (5)
zeilvakantie turkije