Wellness cruise

Wellness Cruise

Tegenwoordig gaat het in een behandeling niet alleen meer om huidverbetering. In het drukke leven van vandaag is stress aan de orde van de dag. Ook jij zult dit wellicht ervaren. Neem daarom tijd voor een ontstressende en ontspannende behandeling.

Schoonheidsspecialiste Maria van Greuningen van ENJOY-IT verwent u o.a met een heerlijke gezichtsbehandeling en een ontspannende massage. Ook geeft zij persoonlijk advies m.b.t. huidverzorging en make-up. Deze super ontspannende zeilcruise, voor zowel de vrouw als de man, vindt ook dit jaar weer plaats. Er wordt gebruik gemaakt van het Italiaanse topmerk Comfort Zone, winnaar van de Asian Spa Award 2008.

Programma

De Wellness word uitgevoerd gedurende de dag met uw reisbescheiden ontvangt u ook een dagindeling.

Na het zeilen gaat het anker uit in een baai waar u kunt zwemmen, snorkelen, surfen of kanoën. Of het schip legt aan in een haventje waar u even aan land kunt rondslenteren. Het achterland heeft vele bezienswaardigheden waarnaar wij excursies voor u kunnen organiseren.

Eten en drinken

Voor de inwendige mens staat een scheepskok paraat die u de heerlijkste traditionele gerechten voorschotelt. Gedurende de dag bereidt uw kok met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mezeler zoals gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en mierzoete nagerechten zoals baklava. Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

yoga vakantie zeilvakantie blue cruise turkije griekenland zeilen yogacruise (7)