Lekkere Yufka rolletjes,
gevuld met gehakt en doperwten
Ingrediënten
Materialen
- Gehakt
- Doperwten
- Ui
- Knoflook
- Yufka
- Rode peper, zwarte
- Zonnebloemolie
- 200 gr.
- 100 gr.
- 1 st.
- 1 tn
- 1 rol
- Snijplank
- Koksmes
- Schilmesje
- Koekenpan
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
Bereidingswijze
- Bak het gehakt in de pan, zodra het geruld is voeg je de olie toe.
- Snipper de ui en snijd de knoflook fijn, voeg dit toe aan het gehakt tot ze glazig zijn.
- Voeg hierna de kruiden toe en als laatste de doperwten.
- Snijd vervolgens de Yufka in stukken en rol hier het gehaktmengsel in.
Serveertip
- Heerlijk met een knoflook of uiensaus.
Download