Aubergine Tomaten Saus
Ingrediënten
Materialen
- Aubergine
- Tomaat
- Groene peper
- Knoflook
- Olijfolie
- Zwarte peper
- Rode peper
- Thijm
- 2 st.
- 2 st.
- 1 st.
- 4 tenen
- 1 scheutje
- 1 snufje
- 1 snufje
- 1 takje
- Snijplank
- Koksmes
- Koekenpan
- Kookpan
- Knoflookpers
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
Bereidingswijze
- Schil de aubergines en snijd ze Brunoise.
- Bak de aubergines in de zonnebloemolie en leg ze na het bakken op wat keukenpapier.
- Doe hetzelfde met de groene pepers.
- De saus: Snij de tomaten Brunoise en bak ze in de olijfolie.
- Pers de knoflook en voeg deze met de kruiden toe aan de tomaten.
- Laat het geheel nu 10 minuten koken.
- Voeg de aubergines en de groene pepers toe aan de tomatensaus en kook het geheel nog 3 minuten.
- De patlican is nu klaar om te serveren.
Serveertip
- Serveer bij een stukje brood.
Download