Zeilvakantie individueel

Zeilvakantie als alleen-boeker

Zee, zon, wind en zeilen… dit zijn dé ingrediënten voor een heerlijke zeilreis

Heerlijk genieten van de zon op het zonnedek, af en toe even afkoelen in
het kristalheldere zeewater en genieten van de prachtige natuur.
Je bent de dagelijkse beslommeringen snel vergeten tijdens deze prachtige boottocht.

zeilvakantie turkije
zeilvakantie-zeilen-blue-cruise-Turkije-Griekenland
zeilvakantie zeilen blue cruise Turkije Griekenland

Zeilervaring is niet nodig

De gastvrije kapitein en zijn bemanning houden tijdens deze compleet verzorgde zeiltochten persoonlijk een oogje in het zeil. Aan boord wordt u verwend terwijl u van baai naar baai vaart. Zeilend langs de prachtige, grillige kusten komt u in afgelegen baaien met pijnbomen begroeide heuvels en kleurrijke vissershaventjes. De kapitein en zijn bemanning kunnen het schip zeilen zonder uw hulp. U hoeft dus niet zelf te zeilen, maar het natuurlijk mag wel!

Maaltijden en dranken

Voor de inwendige mens staat een scheepskok paraat die u de heerlijkste traditionele gerechten voorschotelt. Gedurende de dag bereidt uw kok met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mezeler zoals gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en mierzoete nagerechten zoals baklava. Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands
zeilvakantie turkije

Map time!

Dagelijks bespreekt u met groep al uw wensen met de kapitein, waarbij de zeekaart op tafel komt zodat u precies weet waar u zich bevindt. Uiteraard hoort u wat de wind- en weersverwachtingen zijn en kunt u in samenspraak met de groep bepalen waar het zeilschip u van dag tot dag zoal kan heenbrengen.

Bij elke stop aan land

Na het zeilen gaat het anker uit in een baai waar u kunt zwemmen, snorkelen, surfen of kanoën. Of het schip legt aan in een haventje waar u even aan land kunt rondslenteren. Het achterland heeft vele bezienswaardigheden waarnaar wij excursies voor u kunnen organiseren.

Voor iedereen die een zonnige droomzeilvakantie zoekt! 

Zon, Zee, Zeilen en Genieten