Reistips voor de zeilcruise

zeilvakantie griekenland
Overdag helder blauw, ’s avonds roze
zeilvakantie Griekenland
Je kan natuurlijk ook op huwelijksreis met de Blue Cruise !
zeilvakantie turkije
Flipper is ook van de partij
zeilvakantie turkije
Als iedereen gaat, moet de stuurvrouw ook de lucht in
zeilvakantie turkije
zeilvakantie Griekenland

Reistips

Als je besloten hebt om met ons mee te gaan naar Griekenland en Turkije En wil je de Blue Cruise beleven aan boord van de GanGan, lees dan verder voor wat handige tips.

Reistas

Als eerste is het handig om een ‘zachte’ reistas mee te nemen op deze zeilcruise. De hut is klein maar wel comfortabel en om zoveel mogelijk ruimte in de hut te creëren kan je beter geen grote (harde) koffer mee nemen.

Dit is namelijk onhandig op te bergen. Een ruime reistas (tegenwoordig ook met wieltjes) is een goed alternatief, zodat je deze kunt opvouwen en onder het bed kunt opbergen.

En ladies!!! Even opletten hier. Ons advies is om vooral niet te veel mee te nemen, maar ja dat kunnen we toch niet laten. Bekijk maar even het volgende filmpje.

Kleding & schoenen

Neem dus niet teveel mee! Tenzij je goed hebt opgelet bij het filmpje. Bijna iedereen neemt namelijk veel te veel mee. Neem maar van ons aan dat je voor het grootste gedeelte in je bikini of short rondloopt. Voor de avond wil je er natuurlijk leuk uitzien, maar over het algemeen gaat de helft van de kleding weer ongebruikt mee naar Holland.

Het is wel lekker om een fleecejack en/of een warme trui mee te nemen in het voor- en naseizoen. In deze periode kan het ’s avonds wel eens kil zijn.

Bijna iedereen loopt op zijn blote voeten aan boord. Maar mocht je dit liever niet willen, dan vragen we je om badslippers en/of schoenen met een zachte zool mee te nemen. Aan boord van de GanGan mag je namelijk niet op schoenen lopen waarmee je op het vaste land loopt. Dit voor de hygiëne en ten tweede voor het behoud van het hout.

Handdoeken & linnengoed

Aan boord krijg je een een handdoekset: 2 handdoeken en een hamamdoek voor op het zonnebed. We hebben geen wasmachine aan boord. Mocht je extra handdoeken wensen dan kan je deze natuurlijk altijd zelf meenemen. Linnengoed en een hoofdkussen zijn aanwezig.
Handige checklist