Onze vloot

6-, 8-, 10-, 12-, 14- en 16- persoonsschepen

Uitgebreide vloot & veelzijdige routes

Bij ZonnigZeilen kan je een zeilvakantie op twee manieren boeken:

  • Boeking per hut: Je boekt 1 of meerdere hutten (eenpersoons-boekingen krijgen een eigen hut indien beschikbaar, wil je gegarandeerd een eigen hut dan geldt hiervoor een toeslag)
  • Boeking van een volledig schip: je chartert een eigen schip voor jouw groep, hiervoor hebben we verschillende schepen beschikbaar (voor 6, 8, 10, 12, 14 en 16 personen). Wanneer de groep groter is dan 16 personen, dan kunnen er meerdere schepen worden ingezet.

6-

De Santa Maria is een erg prettig schip. Het zeilschip heeft 3 zeer ruime hutten geschikt voor 6 gasten en 1 hut voor de crew. Het schip beschikt over een gezellige salon en een ruim achterdek.

8-

De GanGan is een 20 meter lange tweemaster met 4 ruime luxe hutten (10 slaapplaatsen), elk voorzien van eigen badkamer met douchecabine en toilet. Alle hutten beschikken over een ruim…

10-

Met zeilschip de Princess zal je de blue cruise van je leven beleven. Met een knus gezelschap kan je je eigen ideale zeilvakantie samenstellen. Genieten van de mooie natuur en verlaten...

12-

Even helemaal niets en weg van het massatoerisme. Dat kan! Met zeiljacht Espanyol gaat u een relaxte zeilvakantie tegemoet. Even een weekje...

16-

Genieten van het kabbelende water tijdens het zeilen. Slapen onder een deken van sterren. Verwend worden met lekkere drankjes en hapjes op het achterdek. Plonzen in de zee.

40-

Tall ship Santa Maria Manuela zeilt over de hele wereld, naar o.a. Madeira, Porto Santo, de Azoren, de Kaapverdische eilanden, Noorwegen, Brazilië, Guinee Bissau, Spitsbergen etc...

Op aanvraag-

Deze schepen zijn exclusief te boeken voor hele groepen

Standaard schepen-

Deze schepen zijn niet altijd beschikbaar omdat ze in een ander zeilgebied zeilen. Vraag naar de mogelijkheden.

Schepen Kroatië-

Deze motor sailers zeilen voor de Kroatische kust, op aanvraag

VEEL KEUS

Onze zeilschepen hebben allemaal een klassiek karakter met een uniek (Nederlands) zeilplan. Op elk schip zit een uitstekend getrainde bemanning (kapitein, chef en 1 of 2 bemanningsleden). Deze crew wordt elke winter getraind en de bemanningsleden zijn allemaal volledig gecertificeerd. De vloot van ZonnigZeilen bestaat uit schepen die geschikt zijn voor 6, 8, 10, 12, 14 of 16 personen.

Hieronder een plattegrond van een van onze 12-persoonsschepen. Elke hut heeft een 2-persoons bed of twee 1-persoonsbedden, een kledingkast en elke hut heeft een eigen badkamer met douchecabine, wastafel en toilet.

Lees meer

veel-keus

Heb je een vraag?

Bel of mail ons dan

ZEILVAKANTIE GESCHIKT VOOR IEDEREEN

Onze zeilvakantie in Turkije, ook wel BLUE CRUISE genoemd, is geschikt voor alle leeftijden. Zowel jong als oud. We krijgen werkelijk van alles aan boord, stelletjes, groepen vrienden, alleengaanden, gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Wanneer je ervoor kiest om 1 of meerdere hutten te boeken dan kijken wij altijd naar de samenstelling van de groep. We kunnen ons voorstellen dat bijvoorbeeld singles of echtparen niet op een schip willen zitten met een gezin met jonge kinderen.

De sfeer aan boord vindenwe erg belangrijk en aangezien we meerdere schepen hebben, kunnen we dus rekening houden met de meest ideale

Lees meer

GESCHIKT VOOR ALLE GELEGENHEDEN

Onze schepen worden heel vaak door groepen geboekt, bijvoorbeeld families, vriendengroepen, collega’s etc. Of bij speciale gelegenheden zoals de viering van een zoveel-jarig bestaan, een jubileum, een lustrum of huwelijkfeest. Kortom mogelijkheden genoeg.

Het is ook mogelijk om de Griekse eilanden te bezoeken. Hiervoor wordt een toeslag gevraagd. Wanneer het schip exclusief wordt geboekt is vertrek op elke zaterdag mogelijk.

De begin en eindhaven is Datca en afhankelijk van het weer ga je naar drie of vier van de volgende Griekse eilanden: Simi, Rhodos, Tlos, Nysiros, Kos, Kalymnos, Leros, Patmos, Lipsi, Gyali, Arki, Fourni of Halki.

Lees meer

Klassiek houten zeiljacht, GULET op z’n Turks

ZonnigZeilen heeft een vloot met eigen klassieke houten zeiljachten.

Ook voor grote groepen hebben wij verschillende zeilvakantie mogelijkheden.
Het kleinste schip is 21 meter en het grootste schip is 32 meter lang.

Deze Turkse schooners zijn uitgerust met een uitgekiend zeilplan. Elk jaar worden de schepen onderhouden op onze eigen werf in Bozburun.
Een vakbekwaam en hard werkend team zorgt er elk jaar weer voor dat onze schepen weer spik en span te water gaan.