Zeiljacht Kekova

Zeilvakantie met zeiljacht KEKOVA

  8-persoonsschip  

Verwen uzelf met de luxe van een relaxte zeilvakantie, een week even helemaal niets, geen haast, geen vastgestelde route, geen programma. Zeiljacht Kekova is een mooi en gedegen zeiljacht met 4 2-persoonshutten, Het schip is geschikt voor groepen tot 8 personen. Dit zeiljacht is een 2 master en voorzien van 250 m2 zeiloppervlak.

Uiteraard wordt er zoveel mogelijk op de wind gezeild door de bemanning terwijl u geniet van het voorbijglijdende landschap!

Slapen onder de sterren

Op het achterdek bevindt zich een ruime tafel waar je met z’n allen kan genieten van het lekkers dat de kok je telkens voorschotelt.

De loungebanken nodig uit tot het lezen van een goed boek en op de zonnebedden met hoofdsteun op het voordek kan je heerlijk luieren en zelfs de nacht doorbrengen onder de sterrenhemel. Een hele bijzondere ervaring! Elke hut heeft een 2 persoonsbed, kastruimte en beschikt over een eigen badkamer met douche. Alle hutten hebben ramen, dus altijd voldoende frisse lucht!

Tarieven:  ZonnigZeilen package deal

*Inbegrepen in de charterprijs

  • 1-weekse meezeil-cruise langs de Turkse westkust.
  • Vliegreis, Amsterdam – Dalaman met Corendon
  • 2 x transfer
  • De bemanning en hun diensten.
  • Havengelden, water en electra.
  • Handdoeken en beddengoed en kussen (uw bed is opgemaakt)
  • Gebruik van kano, gebruik van de aanwezige snorkel- en vismaterialen.

Heerlijk eten en drinken

De scheepskok staat altijd paraat en schotelt u de heerlijkste traditionele gerechten voor.

 

Gedurende de dag bereidt de kok met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor:

mediterraanse hapjes zoals; gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en mierzoete nagerechten zoals baklava.

 

Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

Luxe Verzorging

Maaltijden en dranken obv All Inclusive:

Uitgebreid Ontbijt

Brood, diverse soorten kaas, jam, honing, yoghurt, tomaten, komkommer, fruit, olijven, ei, water, thee en koffie.

Lunch

Uitgebreid en gevarieerde warme lunch met oa pasta’s, pilav en diverse groeten en fruit. Koffie en thee met zoete lekkernijen.

Diner

Vlees, vis (vangst van de dag) en vegetarische gerechten, bereid op Mediteriaanse wijze. Het diner wordt afgesloten met diverse soorten fruit en / of heerlijke zoetigheden als baklava. Eén diner aan land voor eigen rekening.

De gehele Dag Wordt Er Geserveerd

Koffie, thee, water, diverse frisdranken zoals cola, cola light, fanta, sprite, vruchtensappen, rose, rode en witte wijn en bier. Sterke dranken mogen mee aan boord worden genomen