Aangesloten bij de VVKR

Veilig op reis: aangesloten bij de VvKR – Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties

 

ZonnigZeilen is aangesloten bij de VVKR. Boekt u een reis bij een VvKR-lid, dan heeft u de zekerheid, dat deze is aangesloten bij een Reisgarantiefonds en dat ze beschikt over een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Dit garandeert, dat de door u vooruitbetaalde reisgelden van uw pakketreis volledig worden terugbetaald, wanneer de reisorganisator onverhoopt failliet gaat.

Boek een zeilvakantie altijd bij een bedrijf met een aansprakelijkheidsverzekering!

 

Alle leden van VvKR boeken volgens reisvoorwaarden, die voldoen aan de Europese Wetgeving op het gebied van pakketreizen en ze beschikken over een  aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties, die zich onderscheiden door hun betrokkenheid en expertise, gericht op kleinschalig toerisme. Reizen worden uitgevoerd met kleine groepen of op individuele basis en de overnachtingen zijn vaak in authentieke accommodaties op unieke locaties.

Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

ZonnigZeilen BV – lidnr 21026