Transfers

Aankomst op de luchthaven

Als je via ZonnigZeilen de transfers  geregeld hebt, wordt je bij aankomst op de luchthaven in Turkije en in Griekenland door onze chauffeur opgewacht. Wanneer je de hal van de luchthaven uitloopt, kom je op een pleintje waar alle transferservices zijn verzameld. Je herkent onze transfer aan het bordje ZonnigZeilen.

Let op! Heb je de zeilvakantie gecombineerd met een verblijf aan land, dan zijn alle transfers in principe inbegrepen en geregeld. Dit is dan ook bij de boeking besproken en bevestigd (bekijk de factuur voor de transfer-afspraken). Als je eerst in een hotel verblijft voordat je gaat zeilen, dan verzorgt Corendon de transfer van de luchthaven naar het hotel. Stap dus ook in de Corendon bus en niet in de ZonnigZeilen-bus. Als je na de zeilvakantie in een hotel verblijft, dan haalt Corendon je op bij het hotel en brengt je terug naar het vliegveld. De hotelvoucher vind je altijd apart bijgevoegd bij de reisinformatie. Heb je zelf een verblijf aan land of afwijkende vluchten geboekt, op andere wijze een hotel geregeld of zijn er andere afspraken met u gemaakt, dan neem je in principe zelf een taxi.

Als je de transfers door ons laat regelen, verzorgen wij deze in Turkije en in Griekenland voor je van en naar de luchthaven met luxe airconditioned minibusjes. De ZonnigZeilen bus in Turkije gaat van het vliegveld direct naar de opstaphaven, deze transfer duurt ongeveer twee uur. Het is een mooi rit over het schiereiland van Datca en je kunt zowel de golf van Hisaronu als de golf van Gokova zien. Na een uur wordt er onderweg een stop gemaakt bij een van de lokale restaurantjes  om even de benen te strekken of voor een typisch Turkse lunch. Uiteraard kan je natuurlijk ook zelf de transfer regelen of de transfer per openbaar vervoer doen.

De transfer in Griekenland vanaf vliegveld Preveza naar de opstaphaven Lefkas duurt slechts 20 minuten. Vertrek je vanaf Nidri dan is de transfer +/- 40 minuten.

Als je zelf de vliegreis hebt geregeld, geef dan ruim van tevoren je vluchtschema’s voor de heen- en terugreis door. Je kunt dit e-mailen naar info@ZonnigZeilen.nl.

Tarieven transfers

Turkije:

Griekenland:

30 euro p.p. per rit

20 euro p.p. per rit

Terugreis

Het schip zal op vrijdag in de middag (+/- 15.00 uur) weer terug zijn in de thuishaven. Dit in verband met de paspoortformaliteiten, zodat iedereen zijn paspoort weer op tijd terug heeft voor de terugreis.

Voor de terugreis geldt hetzelfde als bij de heenreis. Indien je terugvlucht aansluit op de zeiltocht en je de transfers via ZonnigZeilen hebt geregeld, word je bij het schip opgehaald en rechtstreeks naar de luchthaven gebracht. Mocht je vlucht later op de dag gaan, dan zorgen wij ervoor, dat je deze tijd doorbrengt op een prettige locatie met uitzicht op zee, om de zeilvakantie nog ietwat te verlengen;)

De afhalers kunnen de aankomsttijden op internet via de website van de (aankomst) luchthaven of via NOS Teletekst raadplegen.