Champignons gevuld met kaas en boter
Ingrediënten
Materialen
- Champignons
- Geraspte kaas
- Boter
- Peterselie
- Knoflook
- Rode peper, zwarte
- Thijm
- 10 st.
- 100 gr.
- 5 gr.
- 0,5 bos
- 2 tn.
- Snijplank
- Koksmes
- Schilmesje
- Lepel
- Middel bekken
- Ovenschaal
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
Bereidingswijze
- Maak de binnenkant van de champignons schoon.
- Hak de peterselie fijn.
- Mix de geraspte kaas met de peterselie en kruiden en vul de champignons hiermee.
- Schep op de bovenkant van de champignons een klontje boter en stop ze voor 20 minuten in de oven op 180 graden.
Serveertip
- Serveer ze op een mooie schaal of houten plank.
Download