Blogboek

Zeil met ons mee en droom even weg!

Twee nieuwe zeilweken

om de zomer mee te eindigen! 

 

Eilandhoppen Canarische eilanden

Indian summer sailing adventure

 

Island hoppen op de Canarische eilanden aan boord van Tallship Santa Maria Manuela, 2 november  t/m 18 december 2024. Kan je er geen genoeg van krijgen, je kan het jaar uitzeilen met Christmas sailing en spectaculaire vuurwerken in Madeira. Het lijkt nog ver, maar reserveer nu al wel je plekje voor deze once-in-a-lifetime-opportunity!

Van het bruisende en ruige Tenerife naar het weelderige La Gomera om via La Palma ook wel bekend als “La Isla Bonita” terug te keren naar Tenerife:  Eilandhoppen Canarische eilanden

Leer de kneepjes van het vak op de Santa Maria Manuela en ontwikkel je zeebenen! Sturen, navigeren, trimmen van de zeilen, zelfs de mast in gaan, terwijl je van eiland naar eiland hopt!

Om vervolgens de veelzijdige Canarische eilanden te ontdekken, met haar diepe ravijnen en met palmbomen begroeide valleien, zwarte zandstranden en magische bossen. Ga mee en verbaas je over de schoonheid van deze Spaanse Archipel.

Fit, Food en Wellness zeilcruise

Gun jezelf een verwenweek!

 

Net zo actief en ondertussen in de watten worden gelegd? Stap dan 23 t/m 30 september 2023 aan boord bij onze onvergetelijke
Fit, Food en Wellness zeilcruise.

Laat je meevoeren langs de betoverende Turkse zuidwestkust, naar de meest idyllische baaitjes en authentieke dorpjes, waar je een week lang kunt genieten van pure ontspanning en verwennerij. Massages, schoonheidsbehandelingen en een beetje bewegen staan op het programma.

En natuurlijk genieten van de heerlijke Turkse keuken, een sundowner aan het eind van de dag en een plons in zee na het wakker worden van de eerste zonnestralen:
Fit, Food & Wellness cruise

Klik hier voor foto albums van de gasten van de afgelopen jaren.
Je krijgt zo een goede indruk van een zeilvakantie met ZonnigZeilen.

Meer informatie? Een vraag? Lid worden van de nieuwsbrief? Een optie of reservering?

Meer informatie? Een vraag? Lid worden van de nieuwsbrief? Een optie of reservering?

Neem dan contact op met GermaineGermaine van Ballegooijen
Zij is op de volgende manieren bereikbaar:

T: + 31 (0) 6 – 54 712 724
T: + 31 (0) 30 – 89 00 639