Ervaringen op Zoover van Zonnige Zeilers

Shakyra – september 2022

Super!

We hebben het echt geweldig gehad op de GanGan, er is ook maar 1 woord voor en dat is ‘Super’ ! De kamers waren fijn, het uitzicht was elke dag anders maar elke dag geweldig. De bemanning was echt onwijs vriendelijk, ook heel behulpzaam en gezellig. Elke dag werd er met verse producten gekookt en we hebben heerlijk gegeten. Ik heb echt het ideale vakantie gevoel ervaren. Niks moest, alles mocht en we hebben ook mooie dingen gezien. Deze vakantie is ook voor alle leeftijden geschikt, zelf was ik de jongste (19) en de oudste persoon die mee ging was 72. Echt genoten en goede vrienden over gehouden! Ik zou graag nog eens mee gaan!

Ingrid Kooiman – augustus 2022

geweldige ervaring

in juli zijn wij met 2 kinderen van 9 en 12 die eigenlijk niet van zwemmen in zee houden 1 week mee geweest op een GanGan Nou nu houden ze wel van de zee hoor. Iedere dag een ander zwembad om ons heen waar je ook heel goed kon snorkelen. Leuke groep mensen, we zouden ze zelf ook uit kiezen, heel aardig bemanning en prachtig weer. Slapen onder sterrenhemel is een geweldige ervaring en zouden we niet meer willen missen. De gerechten van Gerard en Germaine zijn top, wat kunnen zij samen lekker koken. In combinatie met een weekje hotel, wat voor kinderen ook geweldig is, is deze vakantie zeker voor herhaling vatbaar.

Karine – oktober 2021

Wat heb ik, samen met mijn reisgenoten, genoten!!

De afgelopen week was een week van genieten in alle mogelijke superlatieven. Gerard en Germaine, de bemanning van de GanGan, hebben ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak en ons naar bijzondere en gezellige plekjes gebracht. Het eten was top; elke maaltijd een feestje met diverse, steeds wisselende gerechten. Binnen de kortste keren ontstond er in de groep een samenhorigheid met als gevolg leuke, grappige, soms diepgaande en ontroerende momenten. Kortom: samen genieten is het fijnste wat er is. En dat dat kan bewijst de GanGan.

Ron – juli 2021

Fantastisch

Germaine en Gerard hebben een top vakantie voor ons georganiseerd. Alles tot in de puntjes verzorgd, zowel vooraf als tijdens onze vakantie. We hebben genoten! En wat een lekker eten ook!

Charlotte – juli 2019

Volgens jaar op zeker weer!!!!!!!!

Dit is alweer de vierde keer dat we met de GanGan mee zijn geweest. Elk jaar weer een feestje! Caner de kok en kapitein Mujdat zorgden weer voor een hele gezellige sfeer, heerlijk eten en mooie plekjes. Voorheen zijn we met verschillende organisaties meegeweest maar een weekje met de GanGan heeft toch onze voorkeur. De transfer is weliswaar langer, maar het is het meer dan waard! Hiervoor krijg je een super mooi en rustig zeilgebied terug. Vorige keer met ons gezin, nu met vrienden, echt een vakantie voor iedereen.
Ik zeg: DOEN!!! 🙂

Marjolein – juni 2019

Super vakantie

Geweldige, leuke en ontspannende vakantie. Zeer leuke groep en ondanks dat we vroeg in het seizoen waren hebben we de hele week fantastisch weer gehad.
Een week lang op zee aan boord van een prachtige houten zeilboot langs de Griekse (Symi) en Turkse kust.
Zwemmen, zonnen, zeilen (als er genoeg wind is) en anders op de motor varen naar mooie en rustige baaitjes. Je kan er zwemmen maar er zijn ook spullen aan boord om te snorkelen of kajakken.
Alles kan maar niets moet.
Meerdere keren per dag de meest heerlijke en gevarieerde vers bereide gerechten door kok/bemanningslid Caner, die samen met kapitein Mujdat een geweldig team vormt. Hutten zijn schoon en comfortabel zover dat kan op een zeilboot.

Ik zou deze vakantie aan iedereen aanraden!

Heleen Klifman – juni 2019

Een droomvakantie op de GanGan

Wat hebben genoten ! Een droomvakantie waar we maanden naar uitgekeken hebben. Met een groep van 6 vrienden het schip de GanGan afgehuurd en iedere dag met de bemanning besluiten waar we heen gaan en wat doen. Eerst zwemmen of eerst zeilen of toch eerst aan land ?
Dit met 3 x per dag de meest heerlijke gerechten geserveerd te krijgen – geen moeite te veel. En als kers op de taart – iedere nacht slapen op het dek onder een sterrenhemel. Wij zijn ‘lange’ Nederlanders maar het comfort aan boord is prima in de hutten en badkamers en alles is schoon en privé. We overwegen zeker om nog een keer mee te varen met en dit schip, zeker deze bemanning maar vooral de service van Zonnig Zeilen heeft ons aangenaam verrast.

Judith van der Veer – september 2019

Heerlijk!

Wat een heerlijke week heb ik gehad op de GanGan, heerlijk eten, gezellig mensen, mooie omgeving en fantastisch weer. De hele week zijn we met zijn allen enorm in de watten gelegd een ervaring om nooit meer te vergeten!

Suus de Jong – september 2018

Wederom waanzinnig in de watten gelegd

Wat een super verzorgde trip, een super mooi gebied, van baaitje naar baaitje, van dorpje naar dorpje. Zalig eten aan boord, leuk gezelschap en enthousiaste bemanning. altijd in voor een geintje. Humor, een glimlach en interesse.

Evelien Marinussen- juli 2018

Fantastische ervaring

Een heerlijke ontspannen reis gehad, met fantastisch personeel en gezellige andere gasten. Van te voren zijn we door de eigenaren goed geholpen met het samenstellen en kiezen van de reis.
Een soort reis die we nog nooit hadden gemaakt, maar zeker een aanrader. Heerlijk zwemmen, eten en drinken en genieten van de omgeving.

Gerrie – 31 januari 2017

Geweldig

Wij hebben een geweldige familie vakantie gehad. Opa ,oma kinderen en kleinkinderen en er was voor iedereen veel plezier. Wij hebben genoten van de zeiltochten, van de mooie rustige baaitjes en de leuke winkeltjes op het eiland Simi. Het eten was voortreffelijk en de verzorging ook. Ondanks dat opa slecht ter been was ( rolstoel afhankelijk ) kon hij zich op de boot goed bewegen met de zeer behulpzame bemanning. Deze vakantie is een aanrader voor alle leeftijden en vooral met elkaar.

Rianne

Heerlijke vakantie !

Heerlijke vakantie gehad! Goede sailing chef die zorgt voor heerlijk eten dat elke dag weer vers gemaakt word. Ook een goede kapitein die zo bekent is met het gebied dat hij de mooiste plekken en de leukste stadjes weet te vinden.

Allemaal zijn ook heel vriendelijk en altijd in voor een praatje.

Het was gewoon een super vakantie die ik iedereen aan zou raden!!

Chita Bos,  mei

Heerlijke verwenweek!

Wat een top week had ik. Fijne boot, mooi vaargebied. Heerlijk eten en super verzorging ( verwennerij😀) door Caner en Mudjat, wat een topmannen zijn dat.  Mooie gesprekken en veel gezelligheid. Zee, zon, zeilen, prachtige baaitjes en dorpjes. Heerlijke groep mensen, mooie gesprekken, lachen, huilen, dansen, wijntjes. Kortom alles voor een heerlijke week genieten. Ik heb genoten. Iets om ieder jaar opnieuw te doen!

Leo Daniels, juni

fantastisch

geweldige bemanning. Prima eten. Mooi landschap. Bemanning luistert naar de passagiers. Zeer goede beschrijving van de vliegreis en busreis ter plaatse. Aan boord is alles netjes en wordt goed bij gehouden.

Linda,  april

Loslaten en genieten

Echt een week loslaten en genieten.
Je kunt helpen, meedenken en actief zijn. Of helemaal loslaten en je laten meevoeren naar prachtige baaien en genieten van het heerlijke eten
– heerlijk geslapen in een goed bed
– lekkere en warme douche
– alles is schoon en fris
– zeer vriendelijke bemanning
– goed, gevarieerd en uitgebreide maaltijden
– nieuwe plekken ontdekken
En ik had mazzel met goed gezelschap in die week. Een top vakantie!

Geert Heerschip, april 2017

Wat een verrassing!

Houd je van zon en zee? Houd je van gastvrijheid? Houd je van gezelligheid?
Dit alles overkwam ons op dit prachtige schip.

Yvonne

Een meer dan heerlijke en fantastische week!!

Wat heb ik genoten! Een week lang op zee, aan boort van een geweldig houten zeilboot, super goed gezelschap, en 3 x per dag de meest smaakvolle en heerlijk vers bereide gerechten door sailing chef Caner! Hutten zijn comfortabel en schoon. Mooi zeilgebied met de meest idylische baaitjes en natuurlijk Simi!

Een week lang genoten en in de watten gelegd door de fijne bemanning Caner en Mujdat! Voor herhaling vatbaar!

l vriendelijk en altijd in voor een praatje.

Het was gewoon een super vakantie die ik iedereen aan zou raden!!

Gerard Heussen

Voor herhaling vatbaar!

Ik ben van 30 september tot 7 oktober meegezeild met zeilschip de GanGan.
3x per dag wordt er een tong- en oogstrelende maaltijd voorgezet. Elke maaltijd is een feest! De crew – kapitein Mujdat en kok Caner – voelt feilloos de sfeer in de groep aan. Zij trekken zich terug wanneer nodig en dansen mee op het dek omdat het kan :-). Wanneer het flink waait zijn ze streng naar hun passagiers toe, ze nemen geen enkel risico.
Onze groep bestond volledig uit alleenreizigers en er was meteen een klik, ondanks de enorme verschillen!
Wat mij betreft was het een onvergetelijke ervaring met topsport voor je kaken en lachspieren!

Anita

Een onvergetelijke week!

De ideale vakantie om helemaal tot rust te komen en volop te genieten van de “goede dingen des levens”. Maar wil je actief bezig zijn, zijn er ook volop mogelijkheden (vissen, kanoën etc.) De kaptein en de sailing chef/gastheer doen er echt alles aan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Ook de organisatie heeft net dat beetje extra.

Eindelijk een vakantie gevonden waarbij zowel moeder, als de kinderen van ieder moment hebben genoten en met heimwee terug in Nederland aankwamen.

Wij weten al wat we volgend jaar gaan doen…..

Do Coenen

Eindeloze gezinservaring!

We hebben een onvergetelijk mooie, smakelijke, gezellige, relaxte zeiltocht gemaakt. Onze zoons (12,15) hebben zich geen seconde. verveeld. Elke nacht op het dek geslapen, overdag visjes vangen, snorkelen, kanoen, heerlijk eten, kaarten, duiken vanaf de boegspriet, stadjes bezoeken , alles was heerlijk! Als we iets niet wilden, moesten we dat aangeven, maar dat was in ons geval niet nodig:)

Muriel en Toos

Helemaal geweldig! Echt paradijselijk!

De vakantie was super fijn, mooi en gezellig! Het was voor mij en ook voor Toos echt een ervaring om nooit te vergeten. De groep was leuk en gevarieerd!

Het eten was onbeschrijfelijk goed en lekker. Elke keer stond er weer een klein kunstwerkje op tafel! (Wat kan Caner goed koken!)

De baaitjes en strandjes die we zijn tegengekomen waren net kleine paradijsjes.

Ook de dorpjes en stadjes waar we aanlegden waren stuk voor stuk mooi, sfeervol en gezellig.

We hebben met de groep nog een afsluiter gedaan bij de hamam en daarna de beautysalon dus we gingen helemaal schoongescrubt weer naar huis.

Echt een aanrader dus!

Familie Schreuder

In een woord: fantastisch!

Mocht je hier naar toe gaan, weet dan dat het moeilijk zal zijn om weer naar huis te gaan….. Het was top! Ons 12,5 jarig huwelijk kon niet beter gevierd worden. Met het hele gezin, dochters met hun vrienden, hun kleine broertjes en (schoon)mama mee. Ieder zijn eigen hut, dus genoeg privacy. Erg genoten! Vanaf dat we aankwamen al. Caner had een diner voor ons bereid, wat een voorbode bleek te zijn voor de rest van de week. Wat kan deze geweldig sympathieke man ontzettend goed koken. Het ontbijt was een feest, alsmede de lunch en de diners. Tot uitgeholde meloen met wodka-orange 😂. Ok, van ons hebben de mannen kaartje blazen geleerd….sorry 😜. Wat een feest. De beide mannen gingen ook fantastisch om met onze kids van 8 en 11. Het was Caner voor en na. De hele dag vissen, zwemmen en zonnen. Als er dan weer een vis gevangen was, dan was het “Caner, fish” en Caner haalde de vis van de haak en nam de vis mee om later klaar te maken en op te eten. De boys waren gek om hem. En uiteraard ook op Mujdat! Onze super kapitein! Weten jullie wel dat Mujdat heel goed kan dansen?? Kortom, na een week vol blauw water, zon, waanzinnige baaitjes, prachtige dorpjes en lieve, lieve mensen, wilden we toch echt niet naar huis….. We komen zeker terug! Tot dan…..

Sophia

Geweldige vakantie!

Heerlijk verzorgde reis op de GanGan, een week is gewoon te kort om van alles uitgebreid te kunnen genieten. Er wordt aan boord goed voor je gezorgd en het eten is heerijk en er is altijd genoeg. De hut is prima, eigen douche en toilet en het bed is groot genoeg voor 2. Enorm geboft met het weer waardoor het alleen maar beter werd. En wat een mooi gebied. Dit is echt een aanrader!

Maaike Westerbeek van Eerten

Enorm genoten!

Bemanning GanGan is attent, vriendelijk en enthousiast en heeft aandacht voor alles en iedereen. Gehele week tot in de puntjes goed georganiseerd en heerlijk gegeten op diverse mooie plekken die met zorg worden uitgezocht. De boot is van alle gemakken voorzien; prima bedden en eigen badkamer. Er is genoeg ruimte voor iedereen om zowel met elkaar te zitten als om alleen een boek te lezen of van het uitzicht te genieten.

Janieta

Onvergetelijke ervaring!

Wat moet je echtZeilen op de GanGan is echt een onvergetelijke ervaring. De intensheid van het blauwe water, het uitzicht, de stilte als de zeilen eenmaal goed staan, met geen pen te beschrijven.

Het eten is fantastisch, wat was het lastig om na een week weer zelf te koken. Nadeel, de week vliegt echt voorbij. Tip: neem genoeg zonnebrand mee met een hoge factor.

weten wanneer je overweegt om hier naaroe te gaan?

Gerrit

Perfect

Hilde van Vlijmen

Geweldige vakantie

Edith,

Helemaal te gekke vakantie

Inmiddels voor de 4-de keer op rij mee met de GanGan en wederom een fantastische vakantie. Toch weer nieuwe plekjes gezien.

Caner een geweldige sailing chef met een totaal vernieuwd menu en Musjdat , een top schipper, veilig en betrouwbaar met zeilen en samen een geweldig team

Hoe geweldig om voor ontbijt zo in een baai het water in te springen en daarna aan te kunnen vallen op een geweldig ontbijt

Volgend jaar weer!!

Ger Nagtegaal

Top

Zet niet snel wat op Zoover, maar dit wil ik toch wel even kwijt. Een vakantie om nooit te vergeten.Heerlijke zeilvakantie gehad op dit schip. Weinig op de motor gevaren, maar zodra het kon lekker zeilen. En zo hoort het ook op een schip met zeilen. De hele week op het dek geslapen en lekker naar de sterren kijken. Vooral als je als enige in een baai ligt. Bijvoorbeeld Church Bay op het Griekse eiland Simi. Onze crew Caner Özçelik en Müjdat Coskun waren fantastisch. Caner kan heerlijk koken en Müjdat is een goede schipper. Dit is een echte aanrader.

I.Schoenmakers

In een woord….Super

In elk geval een keer een mooie zeilreis maken stond op mijn bucket-list.

Wetende dat ik niet zo n held ben op water. Dit was ook de enige kanttekening bij dit avontuur.

En ja ik ben een beetje misselijk geworden maar met de goede zorg van Caner is dit gelukkig beperkt gebleven. Verder optimaal kunnen genieten van deze heerlijke reis. Genoten van het prachtige weer, het heerlijke eten, fijne mede gasten is dit echt maar dan ook echt een op en super vakantie geworden….. ben nu nog aan het nagenieten…

Wim Delfos

Werkelijk fantastisch

Varen op de GanGan is een echte aanrader. Wij hebben 2 weken “mee gezeild” op dit schip,

De kaptein Mujdat bracht ons naar leuke plekjes waar we in heerlijk helder water konden zwemmen.

De sailing chef Caner is er eentje om in huis te halen, werkelijk heerlijk hoe hij kan koken. Het ontbijt, de lunch en het diner waren echt stuk voor stuk voortreffelijk.

Buiten Turkije hebben we ook het eiland Symi (Griekenland) aangedaan. Leuk eiland met een leuke haven.

Ik kan niet anders zeggen dan dat dit een echte aanrader is.

Hillie 61

Vakantie met een grote V

Wij hebben genoten van onze week op de GanGan. De bemanning is super en zorgt ervoor dat je zelf nergens aan hoeft te denken. De sailing chef Caner verdient inderdaad een ster voor zijn kookkunst en dat in zo’n klein keukentje! Prachtige baaien, leuke dorpjes, heerlijk snorkelen, zonnen en zwemmen in kraakhelder water. Niks hoeft, alles kan. En een prachtig gezelschap! Bedankt medezeilers 😊

Kortom: voor herhaling vatbaar (en dat doen we nooit, twee keer hetzelfde). Wij monsteren zeker nog een keer aan op dit prachtige schip.

Jan Willem Brasser

Heerlijke relaxte vakantie !

Heerlijke week zeilen op de GanGan ! Het schip is comfortabel, de bemanning heel aardig, het eten fantastisch. Je bezoekt leuke stadjes/dorpen, kunt zwemmen en zonnen en relaxen. Slapen in prachtige stille baaien of leuke haventjes, alles in overleg met de bemanning. Voor herhaling vatbaar !

Corjan de Lange,

Next level Genieten!

Prachtige week gehad met een geweldige bemanning en mede zeilers. De week vloog voorbij door elk moment van de dag een nieuw uitzicht met prachtige baaitjes, eilanden en dorpjes. Tijdens de tussenstops geweldig eten aan boord en genoeg tijd om te zwemmen, snorkelen, duiken of dobberen op een luchtbed. Met de zodiak achter de dolfijnen aan je maakt het allemaal mee.

Hetty Roth

“Genieten in optima forma”

Met onze kinderen van 9 -16 mei gezeild op de Gan Gan. Een prachtig authentiek houten zeiljacht met mooie hutten, lekkere bedden en grote douches. Gesnorkeld en met kano gevaren in prachtige baaitjes en het leuke eilandje Symi bezocht. Heerlijk zonnen op het dek met de zachte matrassen. Dolfijnen en een zeeschildpad gespot en Mujdat heeft zelfs een tonijn gevangen en die werd ’s avonds gelijk opgediend. Een pluim voor Caner voor het heerlijk gevarieerde Turkse eten. Wat werden wij verwend! Het was echt genieten en beslist een aanrader!

Familie Roth

Wallie Pollé

blauw is de warmste kleur

waar de elementen zich voegen en samenkomen: water en lucht kleuren alle tinten blauw , spiegelen elkaars pracht en verheffen je beleving naar een droomniveau. scheren als een vogel scherp op de wind creëert ruimte en vrijheid en nieuwe einders. Het oer ontwaakt en schenkt je energie en levenslust.

de strakke lijnen van touwen en want contrasteren met de losheid en ontspanning. mooi samenzijn in combinatie met een vurrukkullukku keuken bieden je een vakantie van drie weken in een.

Anne 47

Fantastische zeilreis!

We boekten deze gehele vakantie(vlucht/vervoer/hotel/boot) bij touroperator. Zij adviseerden ons het hotelverblijf voorafgaand aan de zeilreis te boeken en niet erna en dat bleek een zeer goede tip. Het hotel was een heerlijk kleinschalig hotel met zwembad aan de rivier gelegen bij een leuk(wel toeristisch) dorpje. Met een bootje vaar je naar de zee(veel grote waterschildpadden). Het hotel heeft een vriendelijke service, alle kamers hebben airco. Daarna met taxibus naar zeilboot. De boot zag er verzorgd uit. Kapitein Mujdat gaf iedere ochtend een planning van de dag. Maar we konden daarin zelf ook meedenken en bepalen. Het eten van de sailing chef was heerlijk. Drankjes en hapjes waren er de hele dag in overvloed. De bemanning was vooral vriendelijk en behulpzaam. Hoewel wij een drukke groep waren met 7 kinderen lieten zij zich hier niet door storen. Dat gaf ons (ouders) een ontspannen gevoel. Alles verliep soepel en georganiseerd. Mede dankzij de kapitein en touroperator.

Peter, juni 2007

Ultiem ontzorgd worden

In juni 2007 hebben wij een week met de GanGan meegevaren. Een schitterend schip in een mooie omgeving. Verzorging was uitstekend. De kookkunsten van Germaine waren echt subliem. Tijdens het zeilen nog schildpadden gezien! In kleine mooie baaitjes geweest. Reis is zeker de moeite waard. Het is echt een relaxweek geweest. Geen zorgen maar verzorgd worden!!

Jolanda en Jan-Mathijs, september 2007

We komen zeker terug!

September 2007 waren wij aan boord op de GanGan. Een geweldig relaxte week, goede wind dus veel gezeild. Heerlijk gegeten, zowel aan boord als in restaurantjes in pittoreske baaitjes. Een heerlijke no-nonsense sfeer met een gezellige gastvrouw en gastheer. Heel de week bovendeks geslapen onder de sterrenhemel en ’s ochtends een frisse duik in de baai, heerlijk! Wij hebben ons zelf beloofd om zeer zeker nog eens in te schepen op de GanGan. In één woord geweldig!

Patrick en Diana, juli 2007

Quality time met onze kinderen

Wat hebben wij genoten met onze twee kinderen van 5 en 7 jaar. Lekker gezwommen, heerlijk eten, niks moet en alles mag. Fijn slapen onder de sterren, leuke baaitjes en gezellige restaurantjes onderweg. Echt een aanrader als je (rustige) kinderen hebt. Oh ja, ze zeggen dat Dirkie een hond is maar dat is hij niet. Het is een echte zeehond waar we veel plezier mee hebben gehad. Gerard en Germaine bedankt voor de leuke vakantie en we komen zeker nog een keer terug.

Martijn, september 2006

Comfortabel schip

De bemanning heeft uitstekend zijn best gedaan om het gebied te laten zien en de verzorging was uitermate goed. Het vaargebied is prachtig, vooral als je de oversteek naar Griekenland maakt.

Natascha Boers – juli 2022

Volgend jaar zeker weer!

Werkelijk een vakantie om nooit te vergeten en zeker voor herhaling vatbaar. Dit jaar voor het eerst gaan zeilen. Deze week leek veel langer, omdat het van het begin tot het einde intens genieten was. Een geweldig leuke bemanning, gezellige mensen op het schip en wie wil er nou niet ieder nacht onder de sterrenhemel in slaap vallen om door de zon ’s morgens gewekt te worden. Alles was van het begin tot het einde fantastisch geregeld. Het eten werd elke dag vers bereidt en een 5 sterren hotel kan er niet aan tippen (hebben we de tweede week in verbleven). Het is zeker een aanrader!

Marjolijn – september 2022

Super !

Inmiddels voor de derde keer heb ik deze heerlijke zeilreis gemaakt. Het is echt verslavend en je verveelt je geen momenten. Iedere dag zeilend naar twee nieuwe plekjes, prachtige baaitjes, dorpjes en stadjes. Wat kok Caner uit zijn kleine keuken weet te toveren is iedere keer weer een feest. De immer vrolijke kapitein Mujdat zorgt ervoor dat niemand iets tekort komt. Dit samen met de gezelligheid van de andere gasten zorgt ervoor dat ik volgend jaar zeker weer terugkom.

Jaco –  juli 2022

Groot cadeau aan jezelf

Mijn derde zeil vakantie en het was weer een heerlijke week!

Mooi weer, gezellig gezelschap, heerlijk eten, prachtige route gezeild alles klopt! Germaine en Gerard zorgen ervoor dat het je aan niks ontbreekt! Gan Gan voelt echt als een thuis!
Op het dek slapen is echt een aanrader! S’avonds vallende sterren en iedere ochtend wakker worden met de mooiste zonsopgangen!

Het was kei fijn en gezellig! 🙂

Jenny –  oktober 2022

Met deze zeilcruise,
Met of zonder ‘booz’,
Geraak je in een heerlijke roes.

Het motto is relaxen,
Tussendoor wat op insta teksten,
En natuurlijk gezellig kletsen!

Het bedje is gespreid,
Al het eten wordt voor je bereid,
Je droomt hier lekker weg en vergeet de tijd.

De uitzichten zijn prachtig,
Sommige golven krachtig,
Daardoor voel je je machtig.

De bemanning staat voor je klaar,
Wat een mooi gebaar,
En als je wil, dansen met elkaar.

Lekker varen op zee,
De wind heb je mee,
En wanneer je maar wil een heerlijke kop thee.

Wanneer je begint te gapen,
Kun je lekker op het dek slapen,
En je op de zonsopkomst begapen.

Je komt heerlijk tot rust,
Met al die fijne plekjes aan de kust,
Deze cruise is een echte must!

Zwemmen in het licht van de maan,
Ik raad deze reis iedereen aan,
Gewoon doen, gaan met die banaan!

Joke Kwakernaak – juli 2021

Heerlijke week alles loslaten!

Varen op de GanGan is een heerlijke ervaring. Je hoeft je nergens zorgen over te maken, alles is top verzorgd aan boord! Ook voor pubers is dit enorm leuk om te doen, wij hadden er 5 bij ons en ze hadden naar eigen zeggen de leukste vakantie ooit!

Pascale – augustus 2021

Dik genieten!

Wat ben ik heerlijk in de watten gelegd! Heerlijk eten, veelzijdig, gezond en gevarieerd. En met liefde klaar gemaakt! Slapen in de sterrenhemel, zeilen wanneer de wind het toe laat en prachtige zwemplekken en baaitjes aangedaan. Slapen onder de sterrenhemel op comfortabele bedden. Heerlijk om de dag te beginnen en eindigen met een duik in zee.

En dan ook nog de mazzel dat we een hele leuke groep hadden! Ik heb dik genoten en ga het zeker nog eens doen! Wat een verwennerij!

Marco – augustus 2019

FANTASTISCH!

We hebben een fantastische week aan boord van de GanGan gehad! De gehele week volledig ontzorgd, heerlijk gegeten, prachtige natuur mogen zien en met name de gastvrijheid en flexibiliteit van de bemanning was Top! Een groot comp-liment aan Germaine en Gerard en de bemanning Caner en Mujidat!!

R Reintjes – juni 2018

Fantastisch!

Heerlijke onvergetelijke week, geweldig reisgezelschap, veel gelachen, fantastisch gegeten, zeilen naar de meest idyllische plekken, mooie baaitjes gezien, lekker geluierd, kortom voor herhaling vatbaar!

Yvona – juli 2018

Super

Super leuke vakantie gehad op de gangan, onwijs mooie route gezeild , heerlijk eten en een super service van kok Caner en kapitein Mujdat. Kok Caner houd rekening met vegetarische reizigers dus er staat altijd voor ieder wat wils op tafel!!!!
(maar voor een ieder die vis en vlees lekker vind is het ook genieten)
Fantastische reis met mooie herinneringen!

Hilde – september 2018

Heerlijk luie vakantie!

Voor de tweede keer een heerlijke vakantie gehad als op de GanGan. Deze keer met mn ouders, mn zus en onze kinderen. We zeilden naar de allermooiste baaien. Het was magisch mooi! In Griekenland gingen we allemaal onze eigen weg. Onze zoon maakte een quad tocht met z’n vriendin en ik ging met m’n zus, moeder en dochters leuke winkeltjes af.

Het was heerlijk luie vakantie: zon zee en heeeeerlijk eten wat de sailing chef voor ons kookte

Vooral de ontbijtjes met vers fruit hebben we enorm van genoten. Maar ook van

Zelf gevangen vis die we s avonds op ons bord kregen. De bemanning was zo vreselijk lief en behulpzaam vooral ook voor m’n vader die wat slecht ter been is. Al met al een heerlijke droom vakantie. We komen zeker nog een keer terug!

Janieta – 16 januari 2017

Heerlijk luie vakantie!

Voor de tweede keer een heerlijke vakantie gehad als op de GanGan. Deze keer met mn ouders, mn zus en onze kinderen. We zeilden naar de allermooiste baaien. Het was magisch mooi! In Griekenland gingen we allemaal onze eigen weg. Onze zoon maakte een quad tocht met z’n vriendin en ik ging met m’n zus, moeder en dochters leuke winkeltjes af.

Het was heerlijk luie vakantie: zon zee en heeeeerlijk eten wat de sailing chef voor ons kookte

Vooral de ontbijtjes met vers fruit hebben we enorm van genoten. Maar ook van

Zelf gevangen vis die we s avonds op ons bord kregen. De bemanning was zo vreselijk lief en behulpzaam vooral ook voor m’n vader die wat slecht ter been is. Al met al een heerlijke droom vakantie. We komen zeker nog een keer terug!

Nel en Louis Bouman

Een fantastische week op het water

Een warm welkom, geweldige gastheer Caner, heerlijke maaltijden, mooie baaien, schoon zeewater, hele aardige bevolking, prijs/kwaliteit een 10.

Yvette

Heerlijk!

Tweede keer met de Gan Gan. Alleen nu met een grote groep. Vanaf het moment dat je uit het vliegtuig stapt word je in de watten gelegd. Prachtig weer dus warm, maar in de bus is er al een heerlijk flesje koud water. Aangekomen bij de haven staat het volledige team ons op te wachten. Koffers worden in de hut gezet en een drankje en hapje staat al klaar. Vakantie!!! De hele week de meest prachtige plekken gezien in Turkije en Geiekenland en heerlijk gegeten. Slapen onder de sterren, en dus wakker worden van de opkomende zon. Wat een heerlijke week!!! De kapitein en de sailing chef verdienen een dikke pluim!!

Elly Heerschop, mei 2017

Een top vakantie

Een heerlijke week. Wat een gezelligheid en goede zorgen aan boord van de GanGan. Een pracht hut met een lekker breed bed, goed eten en veel warmte. Wat wil een mens nog meer als het zomerseizoen nog moet beginnen. Caner en Mujdat ,onze gastheren eerste klas. Zelfs op de stapavond waren ze de toppers met dansen.

Jerry Bakx,

super wat gaaf heerlijke mensen ontmoet

alles was top
bemanning heel goed
eten 100%
andere mensen op de boot veel mee gelachen
Meezeilen was voor mij de eerste keer maar vond het heel leuk

Guido,

fantastisch

Onthaasten, relaxen en ontspannen.
Lekker zeilen, perfecte verzorging, mooie omgeving.

Edith Goorhuis

Mijn 2-de thuis

Nu voor de 5-de keer mee met de GanGan en het was wederom geweldig. Caner is en blijft een super sailing chef en Musjdat is een geweldige schipper en samen een top team. Ze hebben er weer een feestje van gemaakt en vanwege mijn 5-de jaar een suprise etentje gehad. Geweldig dat hier dan ook wat mee gedaan wordt

Tevens weer heel veel nieuwe plekken gezien

Het is en blijft een feestje om met de GanGan mee te gaan

Marja en Ap

Het was een fantastische, heerlijke reis!

Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk, lekkere bedden op dek om te zonnen, genoeg gelegenheid om te zwemmen en om een stadje te bekijken. Bedden waren goed evenals de douche en toilet. De bemanning, Caner en Mujdat, waren erg vriendelijk en attent. In de morgen vingen ze visjes, tonijn, en die kregen wij ’s middags heerlijk klaargemaakt bij de lunch. Verser kan niet. Een geweldige ervaring!

Luc vande

Verrassende combinatie van zon, zee en lekker eten

Karaktervol houten zeiljacht met sympathieke kapitein en gedreven sailing chef die alles doen om het je naar je zin te maken. Typische haventjes, romantische kreekjes, wind in de zeilen, slapen in knusse kajuit of onder de sterrenhemel aan dek met als enige wekker de opkomende zon! Heerlijke en gevarieerde maaltijden met verse ingrediënten, zelfs probleemloos glutenvrij of vegetarisch! Één kleine bemerking: Strandlakens/badhanddoek ter plaatse zou leuk zijn…

W. Kiksen

In één woord geweldig!

Voor de tweede keer op de Gan Gan. Net als vorig jaar was het weer fantastisch! Mooi weer, gecombineerd met de gastvrijheid van Caner en Mudjat, paradijs! Caner kookt werkelijk geweldig! En Mudjat is bescheiden maar erg kundig, beide verstaan hun vak goed! Een aanrader voor iedereen die van avontuur, zeilen en lekker eten houdt! Samen met de medereizigers maakte dit tot een onvergetelijke vakantie! Ps, het eten is trouwens een 11 ipv een 10!

Driem

Perfect,Dol,Geweldig……..superlatieven tekort!

De gastvrijheid van Caner en Mujdat is hier al bejubeld….dat kunnen wij zeker onderschrijven! Wij, ik schrijf namens de geheel

vrouwelijke be’man’ning van week 4/11 juni hebben genoten! Van elkaar (de gesprekken), het samen lachen, het heerlijke eten en van de mannen! Caner altijd lachend en met aandacht voor iedereen en Mujdat, rustig….. totdat het wodka/appelsap dessert geserveerd werd! Wat een heerlijke week, de verzorging aan boord is optimaal, de hutten aan boord zijn comfortabel genoeg en slapen op het dek is ook zeker aan te raden. De variatie is uitstekend, de ene keer werd een rustig baaitje opgezocht, de volgende dag een leuk haventje. Aan boord waren enkele ervaren ‘cruisers’ ook zij vonden de sfeer aan boord van de GanGan bijzonder, gemaakt door beide mannen. Niet langer twijfelen! Boeken! Je zult er vast geen spijt van krijgen.

Marjolijn, Anne (geen Anna, Caner!), Monique, Charlotte, Toos, Muriel en Jeanet.

Fam. van Boxtel Kaatsheuvel

Vakantie om nooit meer te vergeten

Het eten wat Caner verzorgde was fenomenaal!

Menig restaurant mag jaloers zijn op zijn kookkunsten!

Hij slaagde er elke keer weer in ons te verrassen met de manier waarop hij het heerlijke eten ook presenteerde.

Mujdat, was geen moeite te veel en heeft er ook voor gezorgd dat ons verblijf zeer aangenaam was.

Ida

fantastische verrassing!

De reis op de GanGan was precies het ‘feestj’ om mijn 50ste verjaardag te vieren met mijn kinderen. Gekozen voor de route vanaf Datca omdat de kans op wind, dus zeilen, het grootst was. We hadden het niet beter kunnen treffen, met de andere 4 gasten klikte het vanaf dag een. Fantastische ervaring : sterrenhemel, maan, zonsopkomst, duik in het water

De zelfgebakken verjaardagstaart van Caner was de kers.

rob

Genoten!

Genoten. Van de prachtige baaitjes, het varen, de heerlijke stille ochtenden waarbij je zo van je zwemtrapje het water in glijdt. Om vervolgens door de zeer servicegerichte crew weer aan boord te worden verwelkomd met een superlekker ontbijt. En dan weer door met genieten van de omgeving, het varen, de zon, het gezelschap. De rust en ruimte om je heen….

Pieter

ontspannen en relaxed

Heerlijk ontspannen vakantie. Genoten van de prachtige Turkse kust aan boord van de GanGan. De service aan boord was prima, we hoefden zelf alleen maar te genieten. Eten was voortreffelijk. De accommodatie prima, een mooi schip.

Beatrice

Topervaring

Prachtig zeilgebied, gezellige, belangstellende en humoristische bemanning en heerlijk eten.

Carla

Volledige ontspanning

Dit was de tweede keer op de Gan Gan en het was zo mogelijk nog beter dan de eerste keer. Het is de ultieme vakantie om te ontspannen. Zeilen, zonnen en zwemmen in blauwe wateren. Het eten op de Gan Gan is geweldig lekker. Een piepklein nadeeltje: vanwege het heerlijke eten hebben we wat meer rondjes om de boot moeten zwemmen. 😉

De hutten zijn niet supergroot of superluxe. De bedden zijn echter uitstekend. Onze zoon heeft overigens alleen maar buiten geslapen.

Kortom: we zijn de hele week gepamperd door de kapitein Mujdat en de sailing chef Caner.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Riet van Essen

Genoten.

Het was allemaal geweldig, maar het eten vond ik minimaal.

Monica Nagtegaal

Geweldig is nog een understatement!

We hebben werkelijk een geweldige vakantie gehad met de GanGan! Met de groep mensen hadden we het erg getroffen, heel veel gelachen, veel gezeild, gezwommen, gesnorkeld, gekanood, leuke en ook serieuze gesprekken gehad. De kapitein Mujdat is een grappig mannetje die nauwelijks Engels spreekt maar waar toch goed mee te communiceren was.

Caner is echt een juweel!! Hoe hij elke dag weer overheerlijke maaltijden uit die kleine kombuis toverde is mij een raadsel maar het was echt geweldig. Hij is werkelijk van alle markten thuis van “toilet problems” in de hut tot gids hij had overal wel een antwoord op.

Dagelijks kwam na het ontbijt de kaart op tafel en dan werd er bekeken welke baai het vandaag zou worden. We hebben schitterende baaien gezien en op het dek onder de sterrenhemel geslapen. Zoek je een leuke relaxte (zeil)vakantie dan zou ik niet al te lang nadenken en een reisje boeken met de GanGan!

Als je een 11 kon geven dan had ik het gedaan……

Jeanette Visser,

Ultieme ontspanning

Fantastisch verblijf op een mooie en gezellige boot.

Deze vakantie twee weken op deze boot doorgebracht. Als je wil onthaasten is dat een goede keuze. Er wordt fantastisch voor je gezorgd door Mujdat en Caner. Geen moeite is teveel. Caner kookt de sterren van de hemel. Ik heb geregeld even meegekeken zodat ik thuis de vakantie even kan terughalen met zijn recepten. Een kookboek met zijn recepten zou ik zo aanschaffen!

Dagelijks gezeild, heerlijk! Daarnaast veel gezwommen in het kristalheldere water. We hebben zelfs dolfijnen gezien.

De baaien zijn schitterend en de dorpjes die worden aangedaan zijn nog behoorlijk authentiek.

Als je kennis wil maken met het andere Turkije zou ik je zeker willen aanraden om met Mujdat en Caner op reis te gaan!

anrader.

B. ’t Hart

Paradijselijk genieten op zeilschip GanGan!

Een fantastische onvergetelijke week gehad op de GanGan. Caner is een ware Michelinkok die tongstrelende gerechten klaar maakt in de kombuis en zijn gasten samen met Mujdat een week lang in de watten legt. Wat is dit genieten!! Slapen op het dek op de zalige matrassen; garantie voor een heerlijke nachtrust. Slapen op de meest schitterende plekjes. Varen, zeilen, zwemmen, snorkelen en vooral genieten van alle mooie baaitjes en leuke stadjes. Vooral Symi is prachtig met haar mooie kleuren en bijzondere huisjes. Kortom een vakantie om nooit te vergeten en zeker nog een over te doen!!

Charlotte van Ballegooijen

Zeilweek op de GanGan.

De accomodaties zijn uitstekend en de service 100%. Dit bevordert ook de onderlinge goede sfeer.

Wij zijn begonnen vanaf Daca te zeilen met 8 pers. Caner de sailing chef en Mujdat de kapitein. Wat een uitzicht, in die tussen tijd werd superlekker eten opgediend, petje af voor de sailing chef.

De GanGan voer ons in baaien waar wij heerlijk konden zwemmen en duiken. Verder voeren wij via Daca,Simi,Selimiye naar Bozburun, in alle stadjes lekker geshopt en het e.e.a. bezichtigt.

De laatste dag hebben wij ons kunnen vertoeven in een uitstekend hotel “My Marina Select”.

Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar!

marion nieuwenhuizen

fantastische boot en prima bemanning

een fijne boot, lekker zeilen als het maar even kan worden de zeilen uitgerold. fijne ligplaatsen zoeken ze op om heerlijk te zwemmen en te slapen. Goede uitleg elke dag over de wind wat er die dag mogelijk is en wat de wensen van de gasten zijn wordt hierin meegenomen.

J. Rijpma

een fantastische zeilreis

We hebben alweer voor de derde maal een heerlijke zeilweek met de GanGan meegemaakt. De kust en baaien zijn erg mooi. We hebben heerlijk kunnen zwemmen. Ook de geweldige bemanning, Caner en Mujdat, heeft bijgedragen aan deze onvergetelijke week . De maaltijden zijn meer dan voortreffelijk.

Een eigen hut met badkamer is erg luxe op de GanGan.

Kortom een echte aanrader.

Laura Kos,

Genieten met Hoofdletters!

Van 18 t/m 25 april een fantastische week gehad op de GanGan. Een indrukwekkende ontvangst op de werf en jachthaven van Marmaris waar de GanGan klaar voor een nieuw seizoen op ons lag te wachten. Een warm welkom van Caner en Mujdat met heerlijke hapjes op tafel. De week is voorbij gevlogen! Prachtige baaien, heerlijk eten, leuke haventjes om even van boord te kunnen gaan en niet onbelangrijke leuke medepassagiers waar we heel veel lol mee hebben gehad. Voor ons was dit de 2e reis met verhuurder en we weten nu al dat we mei 2016 weer van de partij zijn. Bij deze dan ook nogmaals hartelijk dank Caner, Mujdat en medepassagiers Jo, Lieve, Wallie en Sylvia. Mede dankzij jullie hebben Tie en ik een heerlijke week op de GanGan gehad.

Edith Goorhuis, 

Super

Net terug van een 3-de keer mee met de GanGan. Weer een super vakantie op een hele mooie boot. Net verbouwd met zeker verbetering zoals elektrisch toilet en douchecabine.

Weer heerlijk eten gemaakt door top sailing chef Caner en een super kapitein Mouchedat(ws naam niet goed geschreven). Dit is een super duo.

Ondanks wat dezelfde plaatsen, ook zeker hele mooie nieuwe baaien gezien.

Wederom dus weer een te gekke vakantie en ze zijn daar nog niet van mij af.

Pam Comfurius

Hemels!

Blauw water, dolfijnen, duiken, zalig eten, 2 zeer gastvrije en superkokende gastheren, goed verzorgde hutten en een heerlijk dek. Kapitein en stuurman weten de mooiste baaien en dorpjes te vinden, staan altjd voor je klaar en denken graag mee over het programma.

Herman, juni 2013

Super relaxte zeiltocht!!!!

Geweldige zeiltocht langs mooie baaien en prachtige plaatsen. De verzorging aan boord is werkelijk perfect. Heerlijk ook dat er de mogelijkheid is om ’s nachts aan dek te slapen onder de heldere sterrenhemel. Leuk ook om andere mensen op deze manier te leren kennen. Echt een vakantie waarvan je onthaast en relaxt weer terugkeert. Al met al zeker voor herhaling vatbaar.

Nathalie, mei 2013

droom (zeil) vakantie

Pure verwennerij!
Top bemanning!
Gezellig schip!
Waanzinnig eten!
Super zeilen!
Mooie omgeving vol afwisseling!
Droomvakantie dus:)

Maarten en Natalie, september 2009

Geweldige ervaring , HEERLIJK

Geweldige ervaring , dit moet je doen

Heerlijke vakantie gehad , ik wilde dit al heel lang gaan doen , maar mijn vrouw was een beetje bang om zeeziek te worden , maar met dit geweldige stabiele schip
is ze dit niet geworden .
We hebben heerlijk gezeild , mocht ook zelf sturen , en toen toch maar mooi 7 knopen gezeild .
Ook heerlijk aan boord gegeten .

Het was erg gezellig , de kamers waren prima in orde maar buiten slapen is ook mogelijk en heerlijk.

De scheepshond Dirkje is erg lief en gaat vaak mee zwemmen

Prachtige baaien gezien en gesnorkeld.

Diverse leuke plaatsjes aangedaan waar we ook weer heerlijk hebben gegeten

Kortom een aanrader voor iedereen

Veel plezier alvast , wij komen zeker weer terug

Monique Veenstra, juni 2007

Alles mag niets moet

Voor wie een weekje heerlijk wil luieren, zonnen en in de watten gelegd worden is de GanGan de perfecte keuze. Alles mag, niets moet. De boot is gezellig. De eigen slaapruimte met eigen douche groter dan verwacht. Hoewel slapen op het dek ook heerlijk is.

carla en mieke, oktober 2006

Herinnering voor het leven!

Het is alweer even geleden, maar we denken nog vaak aan deze trip.
Het was onze zoveelste blue cruise, maar voor het eerst met een Nederlandse schipper. Vooral met evt. problemen is het dan fijn, niet te horen, no problem-we fix it en verder geen uitleg, zoals ons vaak is overkomen bij turkse cruises.
Heerlijk gegeten, zowel aan boord als aan land.
Een aanrader als je een ongedwongen zeilreis wilt.

Marjolein-Utrecht – augustus 2022

In een woord: GEWELDIG!

Wakker worden op de deinende golven, een frisse duik nemen in een knalblauwe zee en vervolgens aanschuiven aan een heerlijk ontbijt. Een vakantie op de GanGan is een week lang helemaal niets hoeven, alleen maar genieten! Je ligt in de meest verlaten baaien om de volgende dag weer aan te leggen in een mooi haventje van bijv. het Griekse eiland Meganisi. Het eten van Germaine is elke dag heerlijk en als je, zoals wij, met een leuke familie aan boord bent, kan het niet anders of je hebt een heerlijke tijd.

Joukje Janssen – juli 2022

Enorm genoten van alle verwennerij!

Een heerlijke vakantie met hele goede verzorging. Het eten is fantastisch op de GanGan, Gerard en Germaine zijn toppers en leggen je volledig in de watten. Ik kan het iedereen aanbevelen en ga het zelf zeker ook nog een keer doen! Het gebied waar je vaart is prachtig en er zijn zoveel mooie plekjes dat je hier makkelijk een aantal weken kunt verblijven, super fijn!

Anne-Marieke – oktober 2021

Een groot cadeau aan jezelf!

Deze week was één groot cadeau. 24u per dag buiten zijn, omringd door het helderste water, de blauwe lucht en talloze eilanden en baaien. Slapen onder de sterren, gewekt worden door de zonnestralen, de dag starten met een oppeppende duik in zee en afronden met een borrel op de punt van de boot. Heerlijk eten, telkens weer met liefde bereid door Gerard en Germaine. De fijne energie en goede zorgen van beide bemanningsleden.

De flexibiliteit die zeilen vereist is fijn. Loslaten. Go with the flow. Doen wat gaat. Zeilen als er wind is. Op de motor varen als het niet anders gaat. Aanleggen waar het fijn en beschut is. Steeds verplaatsen maakte dat de week eindeloos voelde, op de goede manier!

Op een zeilboot ben je dicht bij elkaar, maar daardoor ontstaat  er snel band. Als alleenwonende moest ik er de eerste dag even aan wennen, maar de nabijheid van elkaar heeft me daarna op geen enkel moment gestoord. De bemanning helpt ook bij een fijne sfeer, en benadrukt dat je je eigen ruimte kunt opzoeken wanneer je daar behoefte aan hebt. Alles mag, niks moet.

Ik ga mezelf dit absoluut vaker gunnen <3

Hanneke – september 2021

Beste zeiltrip ooit!

Samen met 10 vriendinnen hebben we deze zomer ons lustrum op de GanGan gevierd en we hadden het niet beter kunnen treffen. Het was een prachtige boot waarbij iedereen ondanks de beperkte ruimte toch altijd een lekker plekje had: een fijne kajuit, loungebanken op het achterdek en zonplaats aan de voorkant. De Griekse kust is prachtig met zijn mooie kleine dorpen, romantische baaitjes en helder blauw water. Vooral het kunnen slapen onder de allermooiste sterrenhemel was erg indrukwekkend. De bemanning was fantastisch. We konden volledig doen waar we zin in hadden, maar werden tegelijkertijd op onze wenken bediend en het eten was altijd van het hoogste niveau. Een topvakantie!

Charlotte – september 2019

Zeilweek op de GanGan.

De accomodaties zijn uitstekend en de service 100%. Dit bevordert ook de onderlinge goede sfeer.
Wij zijn begonnen vanaf Datca te zeilen met 8 pers. Caner de kok en Mujdat de kapitein. Wat een uitzicht, in die tussen tijd werd superlekker eten opgediend, petje af voor de kok.
De GanGan voer ons naar baaien waar wij heerlijk konden zwemmen en duiken. Verder voeren wij via Daca, Simi, Selimiye naar Bozburun, in alle stadjes lekker geshopt en het e.e.a. bezichtigt.
De laatste dag hebben wij ons kunnen vertoeven in een uitstekend hotel “My Marina Select”.
Dit alles is zeker voor herhaling vatbaar!

Anne-Marie – juni 2019

Een geweldige luxe vakantie met fantastische crew!

Wij zijn met een groep van 10 vriendinnen een week op de GanGan gaan varen en hebben een geweldige tijd gehad. Prachtige omgeving, heerlijk weer, wanneer je het te warm hebt, spring je zo overboord. Snorkelmateriaal is aan boord aanwezig, en heel erg leuk om te doen in de prachtige baaien. De bemanning paste alles perfect op onze wensen aan en was erg gezellig (en zeker niet opdringerig!)! Daarnaast was het eten geweldig. Ik heb nog nooit zulke luxe maaltijden met zulke heerlijke verse producten uit de omgeving gehad. En daarnaast kwamen er zo nu en dan ook geweldige cocktails met vuurwerk en al op tafel! Een top vakantie!

Marja en Ap – september 2019

Het was een fantastische, heerlijke reis!

Alles was goed verzorgd, het eten was heerlijk, lekkere bedden op dek om te zonnen, genoeg gelegenheid om te zwemmen en om een stadje te bekijken. Bedden waren goed evenals de douche en toilet. De bemanning, Caner en Mujdat, waren erg vriendelijk en attent. In de morgen vingen ze visjes, tonijn, en die kregen wij ’s middags heerlijk klaargemaakt bij de lunch. Verser kan niet. Een geweldige ervaring!

Jeanette – september 2019

helemaal top

Dit jaar voor de tweede keer mee op de gangan.
Een nieuwe bemanning dus dat was even afwachten!
Caner en Mujdat hebben zichzelf werkelijk overtroffen en doen er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken.
De kookkunsten van Caner doen niet onder voor een sterrenrestaurant!
Alle mooie plekjes langs de kust weer gezien.
Ik zou zeggen: tot volgend jaar!

José – mei 2018

Op en Top genieten!

Na weer een fantastische week op de GanGan kunnen wij maar 1 ding zeggen, dit verveelt zelfs na de 3e keer niet. Er is zo’n ontspannen sfeer op de boot en dat komt mede door de fantastische bemanning, Caner en Mujdat.
Heerlijk relaxen in de zon, 3x daags van de overheerlijke maaltijden van Caner genieten, tot rust komen in prachtige baaien. Daar krijg je weer een heleboel energie van.
Volgend jaar varen wij zeker weer mee.

I. Drenthe – juni 2017

Fantastisch!

Voor het eerst mee gegaan. Na een ietwat vertraagde vlucht werden we, na een ruim 2 1/2 uur durende rit, veilig bij de haven afgeleverd. De kapitein en kok stonden ons al op te wachten. Koffers werden voor ons aan boord getild. Er stond al een heerlijk drankje klaar en wat lekkere hapjes kwamen in no time op tafel. Daarna hebben we Elke dag lekker gevaren, gezwommen in de meest prachtige baaien, geslapen onder de sterrenhemel in verlate baaitjes, dolfijnen gespot, en wat Caner allemaal wel niet kan toveren uit die kleine keuken, het was allemaal even lekker. Niks moet, alles mag. Voor het eerst het gevoel gehad dat ik zeker 2 weken van huis was terwijl we maar 1 week weg waren. Normaal heb ik dat andersom. In een woord: Fantastisch!
Entertainment doe je zelf maar de staf doet gewoon gezellig mee.

Saskia Drenthe – juni 2017

Ultiem genieten!

Afgelopen juni was voor mij de 4e keer dat ik meeging met Zonnig Zeilen en de 2e keer op de Gan Gan. Dit keer met 5 vriendinnen van om 10 jaar vriendschap te vieren. We hebben hier echt naar toe geleefd en 2 jaar maandelijks een bedrag hiervoor opzij gezet. Immers, een aantal van ons heeft en gezin en voor hen is dit een extraatje. En wat hebben ze genoten! Ja ik ook uiteraard, maar ik wist wat me te wachten stond 😉 Zeer gastvrij onthaal na een lange reis met een bubbeltje en heerlijke hapjes. De volgende dag varen en tijdens het zeilen (zodra het kan en veilig is wordt er gezeild) al direct dolfijnen voor de boeg. Wow! Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. De bemanning, kapitein Müjdat en kok Caner doen er alles aan om de zeilweek een onvergetelijke ervaring te laten zijn. En dat is ze – wederom – gelukt! Niets is hen teveel, je wordt heerlijk in de watten gelegd. Een alles kan, maar niets hoeft weekje. Lekker luieren op het dek in de zon, meehelpen de zeilen hijsen, genieten van een heerlijk fruitig tussendoortje…. Nee, het verveelt mij nooit, omdat de omgeving schitterend is, het eten super, de bemanning zeer gastvrij…. Kortom, ik ben nog lang niet uitgekeken op de Gan Gan.
P.S. Verwacht geen superdeluxe hutten of live entertainment á la een cruiseschip, maar de hutten zijn schoon en bieden alles wat je nodig hebt en entertainment kun je zelf organiseren.

Janny – juni 2017

Ontstressend

van begin tot eind tot in de puntjes geregeld.
eigenlijk is alles top aan de reis

Marit – 4 januari 2017

Fantastische familievakantie

Tijdens onze familievakanties verbleven wij met de hele familie op twee prachtige schepen. Iedereen had als stelletje zijn eigen slaapkamer mét badkamertje! Het personeel aan boord staat 24/7 voor alle wensen klaar en zijn daarnaast ook nog eens heel spontaan. Meestal voelde zij perfect aan wat wij nodig hadden. Met een profesisionele kok aan boord kom je ook zeker niets te kort, want wauw wat een eten! Deze vakantie was heel belangrijk voor ons en samen met de perfecte weersomstandigheden, het geweldige personeel en de waanzinnige omgeving is het een absolute topvakantie geworden! Voor iedereen een aanrader, jong of oud, er is genoeg te beleven!

Sandra van der Kamp

Geweldige vakantie!

Het was onze tweede keer op de Gangan, en zeker niet de laatste keer !

Heerlijke week ontzettend verwend door de bemanning Mujdat en Caner die alles doen om het hun gasten naar de zin te maken.

Zeilen, zwemmen, zonnen, prachtige omgeving en mooie hutten met eigen douche en toilet.

Er is maar een nadeel: je moet weer naar huis helaas!

Nico

Verwennerij

Een top week aan boord van het schip. Gevaar op herhaling aanwezig. Geheel verzorgd is ook inderdaad geheel verzorgd.

Transfer van vliegveld naar schip is lang. Retournachtvlucht is vervelend icm treinvervoer.

Brenda, augustus

Een onvergetelijke heerlijke week!

Samen met dochter van 17 + vriendin en haar moeder aangesloten bij twee andere moeders met kinderen (14-13-9). Het was erg gezellig. We hebben een fantastische week op de boot gehad: zon, zee, zeilen, heerlijk eten en veel gelachen. Mooie boot met comfort, privacy voor iedereen en voldoende schaduw (naar wens). Leuke route met afwisseling. Fantastische bemanning die het iedereen naar de zin maakte.

Alfred Godeke

Genieten met een grote G!

.. als je echt tot rust wilt komen, omdat alles je uit handen wordt genomen … als je het heerlijk vindt om met de kinderen op vakantie te gaan maar ook geniet van een moment met een boek voor jezelf … als je het leuk vindt om met nieuwe mensen kennis te maken en de kinderen nieuwe vriendjes te zien maken … in het allerblauwste water te springen dat je ooit hebt gezien … buiten onder de sterren te slapen in een licht briesje … als je houdt van lekker eten … een bemanning treft die snapt hoe ze het relaxed en gezellig maken … blij wordt van dolfijnen die vlak naast je met de boot meezwemmen … dan wordt een trip met de GanGan genieten met een grote G!

Saskia van Noortwijk

Ik heb genoten!

Het is niet alleen maar zon en zeilen op de Gan Gan maar ook heerlijk eten, gezelligheid van de medepassagiers, mooie baaien en stadjes aandoen, zwemmen en snorkelen in prachtig blauw water en heerlijk je rust vinden omdat alles super geregeld word door Caner en Mujdat !

Suus

100 sterren op maat all inclusive

 

Van a tot z verwend worden, van baai naar baai, van dorp naar dorp, van ontbijt, lunch naar dinner….een fruitcocktail tussendoor…een aperitief..’n tip voor ’t lekkerste koffietentje….de mooiste wandeling..verzin het maar, je hoeft het maar te vragen….als het al niet voor je neus staat. En altijd aangereikt door OF de pretogen van Caner OF die van Mujdat OF van beide! Wat een lol hebben ze samen, en met ons. Het was weer een super week!

Saskia Drenthe

Zon, zee, zeilen  – een perfecte combinatie!

Wat een onvergetelijke ervaring (weer) op de GanGan! De combinatie van zon, zee en zeilen is super! Heerlijk in de watten gelegd worden door de bemanning (Caner en Müdjat), beetje lezen, beetje zeilen, beetje praten met je mede-reizigers…. Alles mag, niets moet! En dan het eten! Wat Caner uit de kombuis tovert, is werkelijk in één woord: Jummie! Alles supervers en smaakvol! Als je echt een weekje heerlijk wilt ontspannen, dan is een weekje zeilen op de GanGan een echte aanrader! En weet je wat zo fijn is? Je zeilt in een gebied dat niet overbevolkt is door andere toeristen -> heerlijk! Volgend jaar met mijn vriendinnen op de GanGan 10 jaar vriendschap vieren, met de zon, zee, zeilen en vooral genieten!

P.S. Verwacht geen ‘love boat’ achtige luxe hutten en dito entertainment, daarvoor moet je naar andere organisaties. Maar wil je het echte zeilen op een sfeervol houten zeilschip met persoonlijke aandacht meemaken, dan moet je bij Zonnig Zeilen zijn!

Caroline

..meer dan cruisen, meer dan zeilen..

Wát een fantastische reis! Vanwege het prachtige schip, het verrukkelijke, elke-da-verse-eten, creatieve maaltijden èn tussendoor, aan niets te kort! Heerlijke hutten met eigen douche, toilet en wastafel! De bemanning is fantastisch! Het schip bevindt zich in de prachtige Turkse wateren; blauw, blauwer, blauwst. In één woord; Amazing! Volgend jaar weer..

Chris (en Erik)

Gangan, I still dream about you, so sorry to wake

Waren mee in oktober 2015, de laatste nacht aan boord: wakker worden om 3 uur, en niet meer willen slapen, kijkend naar de prachtige bliksemflitsen over de veilige baai, dromend,wakker, niet terug willen naar morgens werkelijkheid: terugreis naar huis en werk enz

Julien

Relaxen

Waren echt toe aan een week ontspanning waarin we bijna geen vinger hoefden uit te steken, lekker konden eten en prachtige baaitjes en stadjes aan ons voorbij konden laten trekken. Dat is precies wat we kregen 🙂 Fijn was het!

Hans en Rosita

Heerlijk ontspannen week op het water!

We hebben opnieuw een geweldige week gehad op de GanGan. Mooie omgeving, prachtige baaien en heerlijk gezeild, gezwommen en gesnorkeld. Grieks eiland Symi was zeer de moeite waard. We zijn ontzettend verwend door Mujdat en Caner, die de lekkerste gerechten en veel verse vis op tafel toverden. We hadden alleen iets meer willen zeilen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Gorthuis

Weer Geweldig

Voor de vierde keer een geweldige vakantie met vrienden op de GanGan.

Als je voor de vierde keer meegaat zou je denken dat je alles gezien hebt, maar niets is minder waar. In overleg met Gerard, Germaine en de bemanning een nieuw reisplan gemaakt. Dit jaar vertrokken uit Marmaris en via de kust naar Göcek gevaren. Tijdens de reis heeft Caner heerlijke gerechten voor ons gemaakt uit zijn kleine keukentje. Mujdat heeft ons de mooiste plekjes laten zien van de kust van Turkije. Samen zorgen ze dat het je aan niets ontbreekt en het is alleen maar genieten.

We kijken al weer uit naar de zeiltrip van volgend jaar.

Anneke

Fantastisch

Dit is pas Echt genieten. Relaxen van top tot teen (zonnen, snorkelen, kanoën, lezen) daarnaast heerlijk verwend worden met een sailing chef die van koken houdt en je in de watten legt samen met de kapitein. Daar zijn ze goed in geslaagd. Kijk er met een goed gevoel op terug.

Annek van de Vegt,

Geweldig

We hebben een super week gehad op de GanGan. Heerlijk eten en drinken en lekker relaxen met Caner en Mujdat. Zo lief, geen moeite teveel.

Wim Vollenberg, 2

Super!

Met ons gezin met 2 oudere kinderen een week meegezeild op de GanGan, samen met vier andere gasten. Was een heerlijke vakantie, de verzorging door Müjdat (kapitein) en Caner (sailing chef) was subliem. Iedere dag 1 of 2 keer zeilen, meerdere malen per dag de zee in springen, afwisselend in prachtige baaien voor anker gaan of in leuke havens aanmeren, heerlijk. En ook het eten, ontbijt, lunch en diner, was iedere keer weer overheerlijk!

Wil van Haren

Fantastische vakantie

Een fantastische zeilvakantie gehad met een leuke groep mensen wat meteen klikte ,de bemanning van de Gan Gan kaptein ( Mujdat ) en sailing chef (Caner) die heerlijk kan koken ze zijn allebij kanjers.

we hebben hele leuke plaatjes aan gedaan ook een plaatjes in Griekenland ( Semi ) heel leuk en gezellig tijdens het zeilen hebben we ook bij mooie baaien gelegen waar we lekker konden zwemmen en lunchen.

Ik vond het een fantastische zeilvakantie

Willem,

In 1 woord geweldig

we hadden er veel over gehoord, veel over gelezen maar deze vakantie overtrof het allemaal! We zij. Super verwend door de bemanning, sailing chef Caner verdiend een Michelin ster, wat hij je elke dag voorschoteld is erg goed en lekker. Verder zorgt kapitein Mujdat en zij. Zoon voor de rest. De GanGan ademt sfeer uit, je waant je in een sprookje! Gelukkig zorgde de rest van de bezoekers voor een geweldige week!

Bart Stoltenborg

De GanGan…..een hemel op aarde!

Wat heb ik verschrikkelijk genoten van mijn vakantie met de GanGan. Een vette 10 is nog te laag uitgedrukt. Het eten was overheerlijk, zeer afwisselend en perfect geserveerd. De service en betrokkenheid van de bemanning was entertainment puur sang. De GanGan is voorlopig nog niet van me af.

R. V. Maaren

Memorabel!

Een aanrader voor iedereen die van zeilen houdt en graag verwend wordt!

Th.den Ouden

super vakantie week

Wat is dit een prachtige week geworden, mooi weer, zon en heerlijk schoon, helder water om te zwemmen.

Dan het eten en bemanning aan boordt in een woord geweldig.

Toen we thuis kwamen, en nu nog steeds hebben we het gevoel dat we langer weg geweest zijn. Voor ons is Turkey een prachtig land met de zee/ zon en de Gan Gan.

Jose de Wilde

super vakantie week

Wat is dit een prachtige week geworden, mooi weer, zon en heerlijk schoon, helder water om te zwemmen.

Dan het eten en bemanning aan boordt in een woord geweldig.

Toen we thuis kwamen, en nu nog steeds hebben we het gevoel dat we langer weg geweest zijn. Voor ons is Turkey een prachtig land met de zee/ zon en de Gan Gan.

Lieve en Jo Vandenhende

met de gan gan ’t seizoen ingezeild…

Mujdat en Caner, duidelijk enthousiast om ’t seizoen te starten, de gan gan geurig in vernis na zijn winterstop, eerste vurrukkulukke en gezellige maaltijd met ons 6(wij 2 Vlamingen en 4 Ollanders), kajuit met supermatras en hoofdkussens, alles valentijntjesrood, mijn hartje popelde!

Volgend jaar same time, same place, we aarzelen geen minuut: 6dagen blauw, mijn ziel dronk zich vol! Trouwens ontroerend hoe de twee zeebonken, die hun werk duidelijk vanuit ’t hart doen, meegenoten van onze zee-verliefdheid…

Elke dag dezelfde ontroering, bewegen terwijl je stil bent,zelfs stabiel voor anker lig je te bewegen…een metafoor voor ’t leven?

Strakke wind,schuimkopjes en zilver,zon zon zon,tintelend koud water, met gelukkig een goesting veel te groot om niet te zwemmen…

Daarom dus, Caner en Mujdat, 2016 same time, same place.

Al is het maar omdat ik nu al heel de week ‘Turks’ kook,mijn tzaziki al vurukkuluk is, maar de rest nog wat bijscholing nodig heeft!

Lieve groet,

Lieve en Jo

wieneke

Onvergetelijke trip!

Met vriendinnen op de GanGan varen door Turkse en Griekse wateren varen; azuurblauwe zee, heerlijk eten, goede bemanning en leuke extra’s als snorkelen en kanoën. Een top reis!

Anneke van der Laan

Een geweldige ervaring

Wat was het een prachtige week met de Gan Gan, we zijn helemaal tot rust gekomen. Een prachtige zeiltour door de Turkse en Griekse wateren. Zwemmen, luieren, lezen, zonnen en heerlijk eten. Dit is te danken aan de geweldige crew aan boord. We hebben in mooie baaien gelegen, Simi was prachtig en zeker oud Datca was mooi. Caner toverd in zijn bloedhete kleine keukentje de heerlijkste maaltijden (respect). De hutten zijn schoon, de bedden zijn goed en iedere hut heeft een eigen badkamer met een mooie grote douchecabine. De service is zeer groot geschreven aan boord, niets is te veel. Het was een GEWELDIGE week en zeker voor herhaling vatbaar.

Carolien Daniels, mei 2013

Week op de Gangan: een groot cadeau aan jezelf!

Een reis waarbij je kunt kiezen voor rust, op jezelf zijn, maar er is ook de mogelijkheid om de gezelligheid op te zoeken bij medereizigers. Dat laatste heb ik gedaan en heeft me daardoor een erg ontspannen week opgeleverd. Elke dag veel gelachen!
Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam, maar niet betuttelend, daar hou ik van. Er is HEERLIJK gekookt door de bemanning en er wordt niet zuinig omgegaan met drankjes, erg relaxed allemaal.
De wind in je haren, van de boot afduiken en snorkelen in een rustig baaitje, lekker uiteten in een leuk stadje met ook nog de mogelijheid om een beetje te shoppen.
Een reisje om bij te tanken en volledig ontspannen weer thuis te komen. Dubbel en dwars het geld waard!

Mark van Essen, juni 2013

Een bijzonder mooie ervaring

Wat was dit een mooie vakantie! We zijn gaan zeilen langs de mooiste kustplaatsjes en hebben enorm genoten van het lekkere (en gezonde) eten aan boord. Elke dag was weer een nieuwe avontuur, met de allermooiste plekken om de nacht door te brengen. Het personeel was bijzonder behulpzaam en de hygiëne was perfect, zo werd de boot elke dag netjes schoongemaakt. Al met al een zeer geslaagde vakantie en zeker voor herhaling vatbaar!

Evert en Tineke, augustus 2011

Heerlijk!

Jammer dat we niet hoger dan een 10 kunnen voor het eten! Wat kan Cener koken zeg! Alle dames wilden hem wel als kok! Wat er al niet uit dat kleine keukentje kwam, heerlijk. Kenan en Cener zorgden er samen voor dat we niets te kort kwamen. Kenan bestuurde het schip kundig, en nam geen risico’s. Een weekje GanGan is een grote excursie, we hebben enorm genoten.

Jur Leijen, zomer 2006

Om nooit te vergeten!

Zomer 2006, alweer lang geleden, maar nog vers in het geheugen, wij waren volgens mij de tweede groep gasten en hadden het genoegen alleen te zijn met Gerard, Germaine en haar zusje, ofwel eigenlijk een privereisje. Ondanks dat G&G nog redelijk vers waren in het hele gebeuren was dat nergens aan te merken, ze wisten de beste plekjes te vinden, hebben heerlijk gegeten en gaven ons het gevoel vrienden te zijn ipv gasten. Heb werkelijk genoten, dit is een vakantie die me altijd zal bij blijven. Succes en verander vooral niets, TOP !!

Lees hieronder