Een Andere Koers Varen

Op ontdekkingsreis

Ook dit seizoen vaart trainer/ coach/ begeleider Frans van der Hoogte weer uit!
Goede ideeën voor je werk ontstaan,
vooral wanneer je er totaal niet mee bezig lijkt te zijn.
Juist dan komen verrassende en innovatieve ideeën in je op.

zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands
zeilvakantie turkije
zeilvakantie turkije

Deze ontdekkingsreis

We varen op de Middellandse Zee op een klassiek houten zeilschip. De schepen zijn nieuw gebouwd en hebben alle nodige comfort. De schepen worden door een ervaren bemanning gevaren die ook de persoonlijke verzorging voor zijn rekening neemt, zodat jij je volledig kunt wijden aan de groei én – niet te versmaden natuurlijk – de geneugten die het zeilen op de Middellandse Zee biedt.

Thema

“Een kapitein zonder een koers zal altijd klagen over de verkeerde wind” luidt een oud gezegde. Deze reis zal je helpen te verkennen, te verdiepen en te realiseren van de door jouw gewenste koers! Het leiden van een organisatie vertoont bijzonder veel overeenkomsten metaforisch gezien met het reilen en zeilen van een schip….Dat zal deze reis zo bijzonder leerzaam maken voor jou als deelnemer!

zeilvakantie turkije
zeilvakantie turkije

Bestemd voor

Managers en Leidinggevenden die voelen dat er meer uit te halen is.

Resultaat

Deze reis leert je om, sterker nog dan voorheen, je eigen kracht en potentie in te zetten; Je leiderschap verdiept zich zodat je bezield en koersvast sturing geeft aan jezelf en je organisatie!

De trainer

Je kompas tijdens deze ontdekkingsreis: Frans van der Hoogte!

Deze bijzondere ontdekkingsreis is op basis van open inschrijving. De definitieve vertrekdatum zal in overleg worden vastgesteld met de ingeschreven deelnemers tijdens de eerste bijeenkomstavond in Nederland. Voor bedrijven en organisaties is het ook mogelijk deze training als besloten groep te boeken, Frans van der Hoogte zal samen met de groep “de koers” uitstippelen.

Programma

* Tijdens de vaardagen wordt ’s ochtends, na het ontbijt twee à drie uren plenair gewerkt en aan het einde van de namiddag, vóór het aperitief, twee uren.

* Naar stand van zaken kan de groep besluiten het aantal uren aan te passen. Los daarvan kunnen individuele deelnemers of subgroepen aandacht en tijd van de moderator vragen voor begeleiding en coaching.

Heb je leuke ideeën? Daag ons uit !!!

zeilvakantie turkije
DE-ZEILCRUISE-2-30pmjk5n8f0l7pcclpj8qy
zeilvakantie turkije

Weekindeling

Dag 1 en 2:
De verkenning – De Woelige Baren: Wat is je koers? Wat is je reisdoel? Dit onderzoek je met hulp van je reisgenoten aan de hand van “De Groeislinger” en het bijbehorende werkboek.

Dag 3 en 4:
De verdieping – Het verdiepen van de verkregen inzichten, doelgericht onderzoek je hoe je moet laveren terwijl je doelgericht koers houdt.

Dag 5:
De realisatie – Op deze dag ligt de nadruk op je verkregen inzichten, het kompas, de plotter – kortom alle hulpmiddelen – om je koers uit te zetten én vast te houden zet je vanaf nu volledig in om je schip (organisatie) optimaal te laten functioneren.
Je gaat van boord met een praktisch plan voor jezelf en je organisatie!

Inclusief

* Opstartmiddag / avond in Nederland;
* 8 nachten aan boord en zeilen in Turkije, route Bodrum – golf van Gökova – Bodrum
* Afsluitbijeenkomst in Nederland
* Verblijf aan boord op basis van All-Inclusive verzorging.

* Tussen de programma onderdelen zitten steeds enkele weken waarin vanzelfsprekend reflectie plaats vindt die belangrijk bijdraagt aan het proces.
* Alle benodigde materialen zoals werkboek.

Je gaat van boord met een praktisch werkbaar plan voor jezelf en organisatie om je bedrijf te leiden op de woelige baren, als een waar kapitein die zijn bemanning, schip en lading ten alle tijden bezield naar de thuishaven brengt.

zeilvakantie Griekenland
zeilvakantie turkije

Exclusief

* 1x diner aan wal.

Werkvormen

Er worden verschillende werkvormen toegepast om het gewenste resultaat te bereiken, deze training heeft als kenmerken:
MbA: Management by Asking; met behulp van deze techniek daagt de moderator/coach de deelnemers uit om de vragen en opvattingen achter statements te zoeken en vinden.

Groeislinger

De weg van de meetbare naar de voelbare sturing: de opbouw van de vraagstelling, zowel op papier (vragenlijsten) als vis-à-vis.

Informatie

Vooraf een oriënterend gesprek wat Frans van der Hoogte voor u en uw organisatie kan betekenen? Vult u bij offerte aanvragen bij opmerkingen: Oriënterend gesprek Frans van der Hoogte in, wij zullen ervoor zorgen dat Frans zo spoedig mogelijk contact met u opneemt!

Voor iedereen die een zonnige droomzeilvakantie zoekt! 

Zon, Zee, Zeilen en Genieten