Recept Green Salad – Frisse Rucola Salade

Rucola salade met Parmezaanse kaas en pijnboompitten

Ingrediënten

Materialen

  • Rucola
  • Parmezaan
  • Olijfolie
  • Balsamico
  • Azijn
  • Honing
  • Pijnboompitten
  • 300 gr.
  • 20 gr.
  • 1 el.
  • 2 el.
  • 2 el.
  • 2 el.
  • 5 el.
  • Snijplank
  • Koksmes
  • Grote bekken
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.

Bereidingswijze

  • Maak een dressing van balsamico, azijn, honing en olijfolie.
  • Snij de parmezaan in schijfjes of rasp hem.
  • Bak de pijnboompitten kort aan.
  • Giet de dressing over de salade en garneer met de pijnboompitten en de Parmezaan.

Serveertip

  • Serveer in een grote schaal of jampotjes.