Courgette koekjes vol met verse kruiden
Ingrediënten
Materialen
- Courgette
- Ui
- Peterselie
- Dille
- Verse Munt
- Bloem
- Eieren
- Peper, zout, tijm
- Rode peper
- Zonnebloemolie
- 300 gr.
- 100 gr
- 0,5 bos
- 0,5 bos
- 0,5 bos
- 100 gr.
- 2 st.
- Snijplank
- Koksmes
- Rasp
- Koekenpan
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
Bereidingswijze
- Rasp alle courgettes, snipper de uien en snij alle verse kruiden zo fijn mogelijk.
- Doe alles in een bekken en voeg de bloem en eieren hieraan toe.
- Breng op smaak met peper, zout en gedroogde tijm.
- Doe een klein laagje zonnebloemolie in een koekenpan en laat de olie heet worden.
- Leg een eetlepel van de mix in een pan en druk het plat met een spatel.
- Bak beide kanten tot goudbruin op een middelhoog vuur.
- Leg de koekjes op een keukenpapiertje zodat ze kunnen uitlekken
Serveertip
- Heerlijk als bijgerecht
Download