Beach Club

Mermaid kisses & Starfish wishes

beach club lefkada

Summer time!

Het komt weleens voor, dat de heenvlucht vroeg is en de terugvlucht laat.
Wanneer dat zo is, zorgen wij ervoor, dat je de te overbruggen tijd kunt genieten van een heerlijke stranddag.
De zomer gaat over zonnebaden tot je zo rood ziet als een kreeft, de hele dag in het water doorbrengen
en natuurlijk chillen in de beste beach club!

Daarom hebben we in Griekenland de twee beste plekken (Maraboo Beach & Sailinn Beach Club) aan zee uitgezocht,
op het eiland Lefkada, waar onze opstaphaven is.
En in Turkije in de opstaphaven Datca (My Marina Select) of Selimiye (Naxos Beach Club)!

Het zijn paradijselijk plekjes, waar je later van droomt om terug te keren.
Je vakantie is in ieder geval alvast begonnen!!!!!

Sandy toes & Salty kisses

Weet je wat ik nodig heb…

Vitamine Zee!!!

Maraboo Beach (Griekenland, Nidri stad)

​Je kan er niet omheen. Maraboo Beach Bar and Restaurant​ is een plek die je niet mag overslaan​. ​Een stijl​vol interieur​, vrolijke muziek en​ een fijne ambiance vormen hier het toneel v​an ​het ​spectaculaire Griekse strandleven​.

Kom ’s ochtends genieten van ijskoffie op ​je luxe ligstoel​ bij het strand​, proef de gastronomische lekkernijen van het menu voor de lunch en blijf absoluut voor een exotische cocktail bij zonsondergang aan zee.

Maraboo heeft ​een eigen privé strand en uitzicht op een ​aantal Ionische eilanden zoals Meganisi en Skorpios, ooit het privé eiland van Aristotle Onassis en Jackie Kennedy.

beach club
beach club
beach club

Sailinn Beach Club (Griekenland, Nidri beach)

De Sailinn Beach Bar Sailinn is werkelijk een pracht plek om te zijn! Het is de plek waar je van droomt, om die tijdens je zomervakantie te ontdekken. Witte accenten en de nadruk op natuurlijke materialen, zorgen ervoor dat de beach club zich perfect blend in de mooie omgeving vol natuur.
Sailinn heeft alle ingrediënten voor de ideale beach club; relaxte muziek, exotische cocktails en een ongelooflijk uitzicht op het eiland Madouri,  allemaal vanuit het comfort van luxe ligbedden aan het strand. De gastronomische fusion kitchen is nog een andere troefkaart, waar ze je van willen laten genieten!
sailinn
sailinn beach club
sailinn beach club

Naxos Beach (Turkije, Selimiye)

Naxos Beach is gelegen op een bijzondere locatie. Het spectaculaire uitzicht over de baai van Selimiye, uitzicht op de haven met de vele verschillende bootjes die aanmeren, een vlonder met luxe zonnebedden, waar je met een trap het water in kan voor een zwempartijtje, maken dit the-place-to-be. Wil je wat meer actie overdag, dan kan je na het uitgebreide Turkse ontbijt een SUP huren bij de buren voor een rondje in de baai.
De verrassende menukaart moeten we ook zeker niet vergeten te vermelden! In de avond wordt de zonnige vlonder omgetoverd naar een gezellig restaurant aan de waterkant. Uiteraard ontbreekt een uitgebreide cocktailkaart niet.
Welk spannend drankje kies jij?
naxos beach
naxos beach
naxos beach

My Marina Select (Turkije, Datca)

Wij kunnen voor je regelen, dat je de hele dag kan genieten van de luxe omgeving van het My Marina Select hotel. Het hotel ligt aan zee, maar beschikt ook over een eigen zwembad. Je kan gratis genieten van het zwembad, de ligbedden en zelfs een douche nemen in een van de hotelkamers.
Verder kan je natuurlijk altijd een kopje koffie met wat lekkers nemen, een heerlijk lunch voordat je aan boord gaat of een einde-van-de-dag-drankje,  voordat je door onze transfer wordt opgehaald om naar het vliegveld gebracht te worden.
Het hotel is overigens ook een perfecte uitvalsbasis om voor of na de zeilvakantie een aantal dagen door te brengen. Het kleinschalige boetiekhotel heeft 25 kamers geschikt voor maximaal 42 gasten. Het heeft een “à la carte” restaurant, een bar in de tuin en een zwembad met uitzicht op zee.
my marina select
my marina select
my marina select

Doga Restaurant

Een fijn plekje om de zeilweek te beëindigen is bij het Doga Restaurant & Apart. Doga betekent ‘natuur’.  Dit hotel ligt dan ook aan een heel mooi stukje kust met veel groen, in het dorp Turgut.

Het familie bedrijf heeft jarenlange ervaring en biedt een hele fijne service aan haar gasten. Het leuke van deze plek is, dat onze schepen daar aan de steiger kunnen leggen en dat je heerlijk kan zwemmen bij het strandje. Je vakantie is nog niet afgelopen:)

In de avond wordt de steiger omgetoverd tot een restaurant op het water. De menukaart is heel uitgebreid, met heerlijke traditionele gerechten! Mocht je nog een aantal dagen aan land willen doorbrengen, dan kan dat ook. Er  zijn 6 bungalows en 4 appartementen, allen met airco, wifi, een balkon en met uitzicht op zee.

doga restauran
doga restauran
doga

Laat ons weten waar je keus op is gevallen,

dan reserveren wij een strandbed (of hotelkamer) voor je.

Je zeilvakantie kan alvast beginnen!

Of maak ‘m nog completer, door ‘m op een fijne manier af te sluiten.

Beleef de zeilvakantie van je leven!