Yogurtlu Havuc – Yoghurt En Geraspte Wortel

Heerlijke dipping van Yoghurt met Wortel

Ingrediënten

Materialen

  • Wortel
  • Yoghurt
  • Knoflook
  • Mayonaise
  • Dille
  • Olijvenolie
  • Zout en peper
  • 2 st.
  • 200 gr.
  • 3 st.
  • 2 el.
  • 3 takjes
  • Koekenpan
  • Bekken
  • Rasp
  • Schaaltjes
  • Koksmes
  • Lepel
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 2 st.
  • 1 st.
  • 1 st.

Bereidingswijze

  • Rasp de wortels en giet wat olijvenolie in de pan.
  • Wanneer de olie verwarmd is voeg je de geraspte wortels erbij in.
  • Blijf goed roeren en zet het vuur op zijn laagste stand.
  • Breng de yoghurt op smaak met de knoflook, mayonaise, zout, peper en stukjes dille.
  • Wanneer de wortels goed gaar gebakken zijn roer je ze in het yoghurtsausje en meng je alles door elkaar.

Serveertip

  • Serveer in gezellige schaaltjes!