Heerlijke dipping van Yoghurt met Wortel
Ingrediënten
Materialen
- Wortel
- Yoghurt
- Knoflook
- Mayonaise
- Dille
- Olijvenolie
- Zout en peper
- 2 st.
- 200 gr.
- 3 st.
- 2 el.
- 3 takjes
- Koekenpan
- Bekken
- Rasp
- Schaaltjes
- Koksmes
- Lepel
- 1 st.
- 1 st.
- 1 st.
- 2 st.
- 1 st.
- 1 st.
Bereidingswijze
- Rasp de wortels en giet wat olijvenolie in de pan.
- Wanneer de olie verwarmd is voeg je de geraspte wortels erbij in.
- Blijf goed roeren en zet het vuur op zijn laagste stand.
- Breng de yoghurt op smaak met de knoflook, mayonaise, zout, peper en stukjes dille.
- Wanneer de wortels goed gaar gebakken zijn roer je ze in het yoghurtsausje en meng je alles door elkaar.
Serveertip
- Serveer in gezellige schaaltjes!
Download