Zeilvakantie groepen

Zorgeloos genieten

zeilvakantie turkije
zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands

Een zeilvakantie op je eigen schip,

met je eigen groep!

Verwen uzelf met de luxe van een eigen houten zeilschip, samen genieten van het zeilen langs de Turkse kust, het voorbijglijdende landschap welke begroeid is met pijnbomen tot aan het water, van elkaar en van het versbereide eten en drinken.

Met ons All Inclusive concept weet u precies waar u aan toe bent!

Stel uw eigen groep samen, bijvoorbeeld uw gezin of familie, vrienden of jaarclub die iets te vieren heeft of zomaar een heerlijke meezeil-cruise wil maken. Dit arrangement kunt u al beleven en boeken vanaf 6 personen!

Programma

Dagelijks bespreekt u al uw wensen met de kapitein, waarbij de zeekaart op tafel komt zodat u precies weet waar u zich bevindt. Uiteraard hoort u wat de wind- en weersverwachtingen zijn en kunt u gezamenlijk bepalen waar het zeilschip u van dag tot dag zoal kan heenbrengen.

Na het zeilen gaat het anker uit in een baai waar u kunt zwemmen, snorkelen, surfen of kanoën. Of het schip legt aan in een haventje waar u even aan land kunt rondslenteren.

Het achterland heeft vele bezienswaardigheden waarnaar wij excursies voor u kunnen organiseren. U hoeft tijdens de zeilcruise niets te doen, want de bemanning zeilt het schip zonder uw hulp, doet de boodschappen, kookt en wast af.

Laat u slechts weten wat u leuk vindt en de behulpzame kapitein laat uw wensen in vervulling gaan.

Eten is een zeer aangename gebeurtenis in Turkije. Er is een oneindige variatie aan gerechten en ieder gebied in zowel Turkije als Griekenland heeft haar eigen specialiteit.

Over het algemeen zijn de Turkse en Mediterrane keuken gebaseerd op gerechten, gemaakt van verse groenten en fruit, vis, gegrild vlees en vele soorten salades.

Het ultieme genot van de lokale mensen, maar ook van onze passagiers, wordt gevormd door de ‘meze’, warme en koude voorgerechten, zoals börek, deeg gevuld met kaas en dolma’s, gevulde paprika’s.

Op tafel verschijnen dan talloze kleine schotels met verschillende gerechten, de onmisbare fles water, Raki en vers brood. Afyet Olsun, eet smakelijk!

Heb je leuke ideeën? Daag ons uit !!!

Voor iedereen die een zonnige droomzeilvakantie zoekt! 

Zon, Zee, Zeilen en Genieten