Naturisme en zeilen in Griekenland en Turkije

Naturistische blue cruise

Wil je met jouw gezelschap een naturistische zeilvakantie beleven, dan kan dat!
Vanaf 4 personen is het mogelijk om een privé zeilschip te huren.
Tijdens deze naturistische blue cruise in Turkije maken we een combinatie met Griekenland. De naturistische zeilvakantie / blue cruise wordt vaak in het voor of naseizoen gezeild, omdat het dan minder druk is en de temperatuur van het water heerlijk is.

Deze naturistencruises zijn gelijk aan onze “normale” zeilvakanties, met het enige verschil dat er alleen maar naturisten aan boord zijn.

We houden te allen tijde rekening met de privacy van onze gasten en zoeken verlaten baaitjes op waar geen andere schepen komen, zodat er volop in alle rust kan worden genoten.

Naturisme & zeilen

Met je eigen groep genieten van de zon, zee, de wind en heerlijke rustige baaien. Wij mochten al vele groepen als gast ontvangen op onze naturisten cruise. Samen stemmen we de vaarroute zo af dat je heerlijk onbezorgd kunt genieten.

Ons motto is: Alles kan niets moet

Het zeilgebied waar wij zeilen is de golf van Hisaronu en dit gebied is uitermate geschikt aangezien het nog niet verpest is door het massatoerisme. Er zijn vele heerlijk rustige baaien. Met je eigen groep genieten van de zon, zee, de wind en heerlijke rustige baaien.

Vertrek in alle weken mogelijk

Dus kom je met je eigen groep (4, 6, 8, 10, 12, 14, 16 personen), dan is vertrek in alle weken mogelijk! De privé naturistencruise kunnen we organiseren vanaf 4 personen, vraag naar de mogelijkheden. Wij stemmen de route volledig af op de wensen van onze passagiers.

En! Het is ook mogelijk om deze naturistencruise te verlengen met een weekje in een naturistenhotel op Rhodos.
Klik hier voor meer informatie over het hotel

De kapiteins van onze schepen hebben heel veel ervaring en kennen het zeilgebied zeer goed. Zij weten dan ook als geen ander om de mooiste plekken te vinden, waar je ongestoord kan genieten.

Zeilen, zwemmen, snorkelen, zonnebaden en mooie verlaten baaitjes bezoeken. Genieten van de natuur en van de zonsopgang na een nachtje slapen op het dek om vervolgens meteen het water in te plonzen. Dat kan!

Compleet verzorgde naturistencruise

Aan boord word je verwend terwijl je van baai naar baai zeilt. Zeilend langs de prachtige, grillige kusten kom je in afgelegen baaien met pijnbomen begroeide heuvels en kleurrijke vissershaventjes.

Heerlijk genieten van de zon op het zonnedek, af en toe even afkoelen in het kristalheldere zeewater en genieten van de prachtige natuur. Je bent de dagelijkse beslommeringen snel vergeten tijdens deze prachtige cruise.

Elk dag staat de scheepskok paraat om je de heerlijkste traditionele gerechten voor te schotelen.

Gedurende de dag bereidt hij met de precisie en toewijding van een sterrenkok de maaltijden voor: mezeler zoals gevulde druivenbladeren, tongstrelende vlees- en visgerechten (vangst van de dag!), verse groenten, salades en mierzoete nagerechten zoals baklava.

Voor het ontbijt, de lunch en het diner wordt de grote tafel op het achterdek gedekt.

Het is ook mogelijk dat wij het gehele pakket voor je verzorgen. Je vliegt dan met Corendon airlines.
Wil je met je eigen groep (6, 8, 10, 12, 14, 16 personen) komen dan is vertrek in alle weken mogelijk! Vraag naar de verschillende mogelijkheden