Hotels

zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands

Veel van onze gasten willen na of voor de zeilcruise nog een aantal dagen of een weekje de zeilvakantie verlengen. Er zijn verschillende mogelijkheden:
-Je boekt zelf je hotel en vlucht (wij kunnen ook je vliegticket regelen met een uitgestelde vlucht)
-Je boekt een vliegvakantie (hotel + vlucht = vaak voordeliger wanneer je nog een week aan land wilt verblijven)

Hieronder vind je een aantal hotels waar we al jaren mee samenwerken en die we je kunnen aanbevelen. Uiteraard kan je zelf ook een leuk hotel uitzoeken. Geen probleem!
Wanneer je bij ons de packagedeal boekt dan kunnen wij zorgen voor een uitgestelde vlucht. Dus eerst een week zeilen, dan nog even nagenieten in een hotel en terugvliegen met de door ons geregelde vlucht.

Wil je op de hoogte blijven, volg ons via:

Hier onder een aantal van onze aanbevelingen:

Hotel My Marina Select

De zeilcruise verlengen met een weekje aan land is een erg leuke combinatie. Het volgende hotel ligt op het schiereiland Datca, wat een heel mooi gebied is vol natuur.
Het is een mooi hotel, gelegen aan zee en op loopafstand van het centrum van Datca.

Hotel My Marina Select in Datca

Verblijf Appartement Datca

Het volgende appartementenhotel is geschikt voor familie’s of grote groepen, gelegen aan zee en op 5 minuten loopafstand van het centrum van  Datca.

Een aanrader aangezien er in de omgeving van Datca veel is te zien en te doen.

Hotel Uslu in Datca

Verblijf aan wal in Calis

Een appartementencomplex waar onze gasten al jaren komen.
Ruime appartementen vlakbij het strand van Calis en dichtbij het gezellige Fethiye.

Leuk gebied om nog een weekje aan land door te brengen.

Verblijf aan wal – appartement Calis

zeilvakantie turkije
zeilvakantie zeilen blue cruise Turkije Griekenland Dalyan (12)

Verblijf in Dalyan

Vele hotels in Dalyan liggen niet direct aan het strand. Maar het strand dat vlakbij is,is wel heel mooi. Je wordt met een bootje naar het strand gebracht. Dat duurt ongeveer 15 minuten. Bepaalde delen van het strand zijn afgezet omdat daar schildpadden eieren leggen.

En je vaart dan door de Dalyan Delta, ze noemen het ook wel de Turkse Biesbos. Dit is een mooi natuurgebied met warmwaterbronnen, zwavelbaden en modderbaden. Als je hier bent geweest dan zie je er 10 jaar jonger uit!

En dit bijzondere natuurgebied is de broedplaats van de Caretta schildpad. Dalyan zelf is een heel klein gezellig dorpje nog niet verpest door de toeristen zoals Bodrum, met gezellige terrasjes en restaurants.

Vanaf Dalyan kunnen jullie leuke uitstapjes maken naar Gocek, Oludeniz en Fethiye. Wij hebben zelf jarenlang in dit gebied gewoond dus we weten heel goed wat er allemaal te doen is. Erg leuk om vanaf Dalyan een auto te huren en uitstapjes te maken.

Jullie hoeven je in ieder geval niet te vervelen hier er zijn heel veel activiteiten en bezienswaardigheden in dit gebied.

Beleef de zeilvakantie van je leven!