Recept Terayagli Karides – Garnalen Uit De Oven

Garnalen in een knoflookbotersausje

Ingrediënten

Materialen

  • Garnalen
  • Boter
  • Peterselie
  • Knoflook
  • Olijfolie
  • Rode peper
  • 300 gr.
  • 20 gr.
  • 1 st.
  • 3 takje
  • 1 scheutje
  • 1 snufje
  • Snijplank
  • Koksmes
  • Koekenpan
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.

Bereidingswijze

  • Check of het dramkanaal uit de garnaal is.
  • Hak de peterselie, rode peper en de knoflook fijn.
  • Giet een scheutje olijfolie in de pan en voeg de garnalen toe.
  • Voeg de gehakte kruiden toe en bak ze nog 5 minuten aan.

Serveertip

  • Serveer op een mooi bord met leuke prikkertjes erbij.