Onze allereerste gasten

Bericht van Koen en Sandra,
onze allereerste gasten

zeilvakantie griekenland

Email Koen & Sandra  21 mei 2006

Hoi hoi,

Nou we hebben het gehaald, maar vraag maar niet hoe!

Zo rustig als we voor het hotel stonden te wachten, zo gehaast werd het later. Het begon met een druk Fethiye. File kun je het niet noemen, maar het leek wel de avondspits. Vervolgens moest er even rustig getankt worden, en toen was het half 8 geweest. Maar goed, als het 45 min rijden is, moet dat nog niet echt een probleem zijn. Toch??

Maar toen ik om 2030 een bordje zag dat we Gocek uit reden werd ik toch een heel klein beetje zenuwachtig. Het nummer van de hostess opgezocht waar we de vlucht moesten herbevestigen, maar die neemt natuurlijk niet op!

Volgens de chauf was het toen nog 15 min rijden, dus hopen maar. Op het vliegveld ben ik er eerst uitgesprint en op zoek gegaan naar de ingang. Dat was de enige deur die open was en daar stond een buslading of 8 te wachten om door de security control te gaan. Roepend dat mijn vlucht over 15 min zou vertrekken ( wat gelogen was, want volgens schema zou hij pas over 17 min vertrekken) mocht ik overal tussen door en toen op zoek naar de incheck balie.

Eindelijk gevonden bleek die al gesloten, maar door een lieve Nederlandse Hostess (maar dan wel een mannetje) mocht ik nog inchecken. Maar dan wel NU!

Maarja, Koen stond met de bagage nog ergens achter een buslading Turken die geen woord begrepen van zijn vraag of hij voor mocht, en wachtte dus op de security check.

Ondertussen kwamen bij de incheck balie waar ik stond te wachten al mensen in stress vragen of ze konden inchecken, voor de vlucht naar Amsterdam. Maar dan de vlucht van half 11!! Wie mag er nou stress hebben!?!

Maargoed, eenmaal ingechecked zoeken naar gate 2 en dat viel gelukkig wel mee. Daar konden we meteen aansluiten in de rij om te boarden, dus waar hebben we ons nu eigenlijk druk om gemaakt??!

Maar,… misschien voor de wat makkelijk gestreste gasten is het wel handig om er rekening mee te houden dat het iets meer dan een uurtje rijden is, zeker als er meer verkeer is op de weg.

Rustige vlucht gehad, en inderdaad met een maaltijd. (lekker hoor, pasta, groentjes en garnalen. Hmmmm. We misten je toen al Germaine!!)

Eenmaal op schiphol waren onze tassen natuurlijk als eersten op de band, dus alles heeft zo zn voordelen! Effe wachten op de chauf van de taxi, en omdat degenen die ook in hetzelfde busje weggebracht zouden worden erg vertraagd waren, zaten we rechtstreeks in een luxe taxi naar huis. Vandaag alles maar eens opruimen en door de wasmachine gooien, en morgen mag ik weer aan de
slag.

zeilvakantie turkije
zeilvakantie turkije
Sandra
Koen

De verbrandde ruggetjes vallen gelukkig nogal mee, maar een beetje rozig voelt het nog wel aan.

We willen jullie nog een keer bedanken voor de heerlijke week!
Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad, en zijn absoluut weer helemaal opgeladen.

Hopelijk tot gauw ziens, maar ik ben bang dat dat er voorlopig nog niet in zit.
Heel veel succes en vooral heel veel plezier het komende jaar met al die vervelende, irritante toeristen (zoals wij).

Liefs van ons en een lik voor Dirkje.

Koen en Sandra.

zeilvakantie turkije
zeilvakantie turkije
Schoonmaakvisjes knabbelen maar wat graag aan de tenen van Sandra
Lekker luieren op het achterdek
zeilvakantie Griekenland