Zeilvakantie met kinderen

Schip AHOY!

Net als elk jaar organiseren we dit jaar ook weer een speciale zeilvakantie (ook wel blue cruise) met kinderen: de KIDSCRUISE!

zonnigzeilen-zeilvakantie-blue-cruise-zeilen-turkije-griekenland
zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands

Zeilvakantie / blue cruise met kinderen!

Een zeilvakantie in Turkije, met andere families, met hun kinderen. En natuurlijk ontvangen we veel alleenreizende papa’s en mama’s aan boord met hun kroost. Lekker luieren, zon en eindelijk dat boek uitlezen terwijl de kinderen zichzelf vermaken.

Wij onderscheiden ons door de gezellige sfeer, de luxe verzorging en de persoonlijke touch. We vinden dit erg belangrijk, om zo onze Zonnige Zeilers optimaal te laten genieten!

Gezellige zeilvriendjes

In de meivakantie, zomervakantie en herfstvakantie hebben wij veel kinderen aan boord.

Altijd gezellige zeilvriendjes aan boord! De meeste kinderen tijdens onze zeilvakantie met kinderen zijn tussen de 5 en 16 jaar oud. Jonger of ouder, iedereen is welkom!

Zeilen naar schateiland

De kapiteins van de blue cruise zijn uiterst ervaren en kijken iedere dag naar de te varen routes en het actuele weer.  Van de bemanning krijgt iedereen overigens uitgebreide instructies en jonge kinderen dienen tijdens het zeilen altijd een zwemvest te dragen.

Iedereen is welkom!

Afhankelijk van het aantal deelnemers kunnen er meerdere zeilschepen worden ingezet. Bij de samenstelling van de groepen wordt er altijd rekening gehouden met de leeftijden van de kinderen. Over het algemeen is de leeftijd tussen de 5 en 15 jaar. 

Piraten patatjes

Kinderen en zeilen staan in deze weken centraal.

De kinderen zijn met hun leeftijdsgenootjes de hele dag in touw.

Zwemmen, snorkelen, kanoën, spannende avonturen beleven aan wal in Pirate bay en natuurlijk vinden ze de Pirate Party helemaal leuk!

De sailing chef bereidt speciale kindermenu’s, waarbij rekening met de wensen van uw kind wordt gehouden.

Verder hebben we verschillende spelletjes aan boord en natuurlijk is er WiFi, zodat ze hun Hollandse vriendje via Facebook over hun avonturen kunnen vertellen.

We laten de kinderen spelenderwijs kennis maken met het leven op zee, door middel van spelletjes, vissen, zeilen.

Niet alleen leuk, maar nog leerzaam ook!

zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands
zeilvakantie Griekenland zeilen blue cruise Lefkas zakynthos kefalonia Ithaka preveza corfu Athene Ionian islands
zonnigzeilen-zeilvakantie-blue-cruise-zeilen-turkije-griekenland

Veilig

We krijgen heel veel kinderen aan boord en we zorgen er altijd voor dat alles te allen tijde veilig is, met alle voorzieningen die je mag verwachten aan boord.

Ontspannen ouders

En natuurlijk houdt de bemanning ze in de gaten zodat ook de ouders een ontspannen zeilvakantie beleven. Onze crew heeft inmiddels al met honderden kinderen gezeild van alle leeftijden.