Zeilvakantie Turkije met zeiljacht HARUBEY
16-persoonsschip
De Harubey is een luxe comfortabele zeiler. Er zijn 8 hele ruime hutten aan boord, elk hut heeft een eigen badkamer met douchecabine en toilet. En 2 van de 8 hutten beschikken over 2 eenpersoonsbedden.
De opstaphaven van de Harunbey is de haven van Datca maar het is ook mogelijk om vanaf Bodrum te vertrekken. De Griekse eilandentour behoort ook tot de mogelijkheden met dit schip, hiervoor geldt echter een toeslag.
16 – persoons
Tarieven en beschikbaarheid op aanvraag
Hemel te water
De hemel op het water! Verwend worden met lekkere drankjes en hapjes op het achterdek. Plonzen in de zee. Genieten van het kabbelende water tijdens het zeilen.
Maak je droomvakantie waar
Slapen onder een deken van sterren. Elke dag twee nieuwe plekken ontdekken langs de Turkse kust en natuurlijk allemaal onder het genot van een heerlijk zonnetje. Ga mee en maak de droomvakantie van je leven mee op de Harubey.
Specificaties van Harubey
- Aantal hutten: 8
- Aantal passagiers: 16
- Volledig uitgeruste keuken met oven, diepvriezers,
- Salon met ruime eettafel, bar, tv hoekje
- 16 comfortabele zonnematrassen op het voordek.
- Airconditioning aanwezig
- Bouwjaar: 2007
- Lengte: 29 m
- Breedte: 7,5 m
- Diepte: 3,9 m
- Motor: 500 HP MAN
- Kruissnelheid: 12 Knots
- Elektriciteit aan boord: 24V, 220V
- Navigatie: Radar, GPS, VHF
- Generator: 22 KW
- Veilingheidsuitrusting: .
- Zwemvest x 24
- Life raft x 2 voor 24 passagiers
- Brandblusssers
- bijboot: 9,9 HP
- Kano
- IJsblokjesmachine
- Koelkast
- Stereo muziek systeem (Radio, MC, CD) TV
- Crew: 4, kapitein, kok, 2 scheepsmaatjes
- Overig: visspullen, snorkelspullen, windsurf
Luxe Verzorging
Maaltijden en dranken obv All Inclusive:
Uitgebreid Ontbijt
Brood, diverse soorten kaas, jam, honing, yoghurt, tomaten, komkommer, fruit, olijven, ei, water, thee en koffie.
Lunch
Uitgebreid en gevarieerde warme lunch met oa pasta’s, pilav en diverse groeten en fruit. Koffie en thee met zoete lekkernijen.
Diner
Vlees, vis (vangst van de dag) en vegetarische gerechten, bereid op Mediteriaanse wijze. Het diner wordt afgesloten met diverse soorten fruit en / of heerlijke zoetigheden als baklava. Eén diner aan land voor eigen rekening.
De gehele Dag Wordt Er Geserveerd
Koffie, thee, water, diverse frisdranken zoals cola, cola light, fanta, sprite, vruchtensappen, rose, rode en witte wijn en bier. Sterke dranken mogen mee aan boord worden genomen