Sunlight

Sunlight

* * *  logies ontbijt – hotel

Hotel Sunlight is een goed 3* hotel en is een prima keus om in te verblijven om de stad Istanbul te verkennen. U kunt zelfs lopend naar diverse bezienswaardigheden zoals de Blauwe Moskee en de Hagia Sophia. Voor het hotel kunt u ook heel gemakkelijk een taxi pakken om u naar de leuke plekjes van Istanbul te brengen.

Ligging: Hotel Sunlight in Istanbul

Gelegen in de wijk Sultanahmet, het oude stadsgedeelte van Istanbul met diverse bezienswaardigheden binnen loopafstand. Het openbaar vervoer treft u op korte loopafstand van hotel Sunlight aan. Een taxi kunt u direct via de receptie bestellen.

Faciliteiten:

Hotel Sunlight beschikt over 37 kamers, is ondergebracht in één gebouw en beschikt over één lift, receptie, kluisjes (gratis), lobbybar met zitjes, binnenrestaurant, dokterservice en roomservice.

Uw hotelkamer:

De comfortabele kamers van hotel Sunlight zijn voorzien van een telefoon, televisie, minibar (gevuld, tegen betaling), airconditioning en centrale verwarming. Alle kamers beschikken over een badkamer met toilet, douche en föhn.

Verzorging: Hotel Sunlight

U verblijft in hotel Sunlight op basis van logies en ontbijt (in buffetvorm).

Onderstaande vluchttoeslag valt weg bij boeking via ZonnigZeilen

  • Bij 1 week hotel en 1 week zeilen is de vluchttoeslag 25,- p.p.
  • Bij 1 week hotel en 2 weken zeilen is de vluchttoeslag 50,- p.p.
  • 3 of 4 dagen zijn ook mogelijk: prijs op aanvraag
  • LET OP: De combinatie van de zeilvakantie en het hotel is alleen via ZonnigZeilen te boeken
  • Geef vervolgens aan ZonnigZeilen door wat u wilt boeken ivm de uitgestelde vlucht. Wij verzorgen uw complete boeking in combinatie met de zeilvakantie.