Zeilboten voor een grote groep, al je vrienden of je hele familie

Blue Cruise voor iedereen in Griekenland en Turkije

Zeilen! Met al je vrienden, je hele familie, je vriendin, je vriend, je man of vrouw, alles is mogelijk.

De GanGan is geschikt voor een select gezelschap. Als je wilt zeilen met een grote groep op een gelijk jacht dan is dat ook mogelijk.

We werken samen met een aantal andere gulets (typisch Turkse houten zeiljachten). We weten dat deze jachten betrouwbaar zijn en hun service en kwaliteit goed is.

De volgende verschillende klasse schepen varen in het gebied tussenGriekenland en Turkije:

Een 2-sterren schip voor 12 personen (6 hutten voor 2 personen), lengte 19 meter, elke cabine heeft zijn eigen badkamer, 3 man personeel.

Een 3-sterren schip for 16 personen (8 hutten voor 2 personen), lengte 24 meter,  grote hutten met een comfortabele salon en een ruim achterdek, 3 man personeel.

Een 4-sterren schip voor 16 personen (8 hutten voor 2 personen), lengte 30 meter, de hutten zijn erg ruim, ze beschikken allemaal over airco en hele goede matrassen, elke kamer heeft een badkamer met een aparte douchecabine. Het voor- en achterdek zijn erg ruim, 4 man personeel, 2 kano’s, een bananen boot en de mogelijkheid om te waterskiëen. (mogelijkheid tot naturistische Blue Cruise)

Alle schepen hebben ruime zonnedekken met zonnebedden en een comfortabel acherdek. Het 3- en 4-sterren schip hebben een gezellige salon met een bar en een keuken.

Er worden verschillende mooie routes aangeboden maar het is ook mogelijk om samen met de kapitein je eigen route uit te stippelen langs de Turkse kust en de Griekse eilanden. Enkele voorbeelden:

 • van Fethiye naar Kekova en terug
 • van Fethiye naar Dalyan en terug
 • Naar Marmaris en een aantal Griekse eilanden (zoals Rodos en Simi)
 • 2-weekse tour naar verschillende Griekse eilanden

De service aan boord is perfect, Full board (ontbijt, lunch en dinner). Allerlei verschillende maaltijden worden geserveerd. Soda’s en alcoholische drankjes zijn exclusief. De transfer van en naar het vliegveld zijn bij de prijs inbegrepen.

Klik hier voor een overzicht van de tarieven

Wil je mee met deze gezellige cruise in Griekenland en Turkije? Vraag dan aan Germaine naar de mogelijkheden. Misschien wil je wel een combinatie maken met een verblijf na de zeilcruise in een boutique hotel hier in de omgeving.

Sitemap

==============================================

Extra informatie over de sterren -schepen

Het verblijf tijdens de Blue Cruise is aan boord van één van de sterrren schepen ook wel gulets genoemd. Dit zijn karakteristieke houten tweemasters. Je kan kiezen uit drie verschillende categorieën, 2+, 3- en 4-sterren. Het kleinste schip heeft een lengte van 19 meter en zes 2-persoonscabines, allen met eigen badkamer. Het 3-sterren schip is met zijn 24 meter lengte een behoorlijk stuk ruimer. Dit zie je terug in de acht 2-persoonscabines en de algemene verblijfsruimtes.

Veel ruimte

Wil je nog meer luxe, dan kun je kiezen voor het 4-sterren schip. Dit bijna 30 meter lange schip heeft acht zeer ruime hutten, die voorzien zijn van airconditioning (inbegrepen van 20.00 tot 00.00 uur). De bedden voorzien van goede matrassen zijn breder dan op de andere schepen en in de badkamer bevindt zich een aparte douchecabine. Daarnaast zijn de salon en het voor- en achterdek ruimer, zodat u meer privacy aan boord heeft.

Gezellig

Alle schepen beschikken over een ruim zonnedek, met zonnematrassen voor iedere gast en een comfortabel achterdek met een eettafel, waaraan de maaltijden worden genuttigd. De het drie en viersterren schip hebben tevens een gezellige kajuit met bar en keuken waar de eventuele koele avonden in voor- en naseizoen kunnen worden doorgebracht. De kajuit op het twee+ sterrenschip daarentegen is klein en biedt plaats voor slechts zes personen.

Grotendeels zal er op de motor worden gevaren, maar wanneer de weersomstandigheden het toelaten zullen de imposante zeilen worden gehesen. De bemanning vaart het schip voor je, zodat je geen zeilervaring nodig hebt. Meehelpen mag echter altijd!

Gezelschap

Het gezelschap aan boord bestaat uit maximaal 16 personen en kan uit verschillende nationaliteiten bestaan.

Maaltijden en dranken

De verzorging aan boord is op basis van volpension, dus ontbijt, lunch en diner. Turkije staat bekend om zijn goede en uitgebreide keuken en tijdens de cruise kun je dan ook genieten van overvloedige en voedzame maaltijden.

Frisdranken en alcoholische dranken zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar tegen betaling aan boord verkrijgbaar. Hou er verder rekening mee dat het kraanwater aan boord niet drinkbaar is en dat het niet is toegestaan om dranken van buitenaf mee te nemen.

Inbegrepen zijn:

 • Nederlands sprekende reisleiding (op het viersterrenschip, op andere       schepen alleen als dezelfde route wordt gevaren)
 • transfers luchthaven – schip en v.v. indien gebruik gemaakt wordt van de   aangeboden vluchten, bij verlenging kunnen de transfers tegen meerprijs door ons geregeld worden.
 • volpension, beginnend met het diner op de aankomstdag en eindigend met het ontbijt op de vertrekdag.
 • 7 of 14 overnachtingen in een 2-persoonshut met eigen douche en toilet, inschepen is na 15.00 uur op de aankomstdag en je dient de cabines om 10.00 uur te verlaten op de vertrekdag.
 • airconditioning (warm/koud) in de cabines van 20.00 tot 00.00 uur (alleen op het viersterrenschip)
 • handdoeken: voor iedere gast is er een set aanwezig, deze wordt echter niet gewisseld gedurende de week.
 • welkomstcocktail

Exclusief:

 • badlakens
 • kosten van de diverse facultatieve excursies en entreegelden
 • dranken aan boord
 • dagelijks op orde brengen van de hutten en badkamers, de verblijfsruimten worden overigens wel elke dag schoongemaakt.
 • fooi voor de bemanning (± 20 euro per gast)
 • reis- en/of annuleringsverzekering

Uitrusting algemeen:

Alle boten zijn standaard uitgerust met marifoon, mobiele telefoon, GPS, kompas, zonnematrassen voor iedere gast, TV, radio+CD-/mp3-speler, spelletjes,  2 kanos ( op  het viersterrenschip),  snorkeluitrusting, visuitrusting en volledig uitgeruste keuken

Veiligheid:

Alle boten voldoen aan de door de overheid gestelde en gecontroleerde veiligheidseisen en zijn volledig verzekerd. Aan boord zijn voldoende (kinder)zwemvesten en reddingsboeien. Elke boot heeft een bijboot met buitenboordmotor, lifeboats voor alle passagiers, brandblussers en noodsignalisatie.

Categorie 4-sterren schip 3-sterren schip 2+-sterren schip
Bouwjaar 2005 2004 1989
Lengte 29,40 meter 24 meter 19 meter
Breedte 7,30 meter 6,40 meter 5,20 meter
Diepte 3,60 meter 2,70 meter 2,20 meter
Motoren 2 x 360 pk Iveco 400 pk DAF 240 pk Perkins
Max. snelheid 12,5 knopen 12 knopen 9,5 knopen
Aantal cabines 8 (6 cabines 2-persoonsbed en 2 cab. 2 x 1-persoons-
bed)
8 (alle cabines
met 2-persoons-
bed)
6 (alle cabines
met 2-persoons-
bed)
Passagiers max. 16 personen 16 personen 12 personen
Crew 4 personen 3 personen 2 of 3 personen
Algemeen
Warm watersyst. ja ja ja
Generator ja ja nee
IJsmachine ja ja nee
Radar/GPS/Plotter ja ja nee
Zeilen genua+grootzeil genua genua+grootzeil
Cabines:
Toilet ja ja ja
Wastafel ja ja ja
Douche ja ja ja
Douchecabine ja nee nee
Airconditioning ja nee nee
Extra’s: Naturistische blue

cruise mogelijk !

Kano’s 2 stuks nee nee
Bananaboat ja nee nee
Waterskies ja nee nee