Zeilen op een uniek Tall Ship, met maar liefst 9 zeilen

Zeilcruise Griekenland / Turkije

Een week heerlijk zeilen op een Tall Ship tussen Griekenland en Turkije.

Wil je een weekje doorbrengen op een uniek schip, geschikt voor 17 personen? Een Tall Ship met maar liefst 9 zeilen! Ga dan mee met Hansi en zijn crew.

Je kan ervoor kiezen om te vertrekken vanaf Marmaris of Rhodos. In deze week bezoek je een heleboel Griekse eilanden die voor de Turkse kust liggen. Met deze combinatie cruise kan je dus proeven van de Turkse en Griekse cultuur.

Rodos, Simi, Kinidos, Nissos, Tlos en Calki zijn een aantal van de eilanden die je samen met Hansi bezoekt.

Bij elke stop die gemaakt wordt bij een stad, eiland, haven of baaitje krijg je uiteraard de gelegenheid om de boel te verkennen. Het ontbijt en de lunch worden elke dag aan boord genuttigd.

Voor het diner is het ook mogelijk om te stoppen in een van de pittoreske havens, vissersplaatjes of idyllische baaitjes met knusse restaurants. En natuurlijk worden er elke dag tussenstops gemaakt om te zwemmen,duiken, wandelen etc.

In het gebied waar Hansi vaart is heel veel te doen. Er is van alles mogelijk zoals paragliding, parasailing, canyonning, waterskien, wakeboarden, warmwaterbronnen en modderbaden bezoeken. Noem maar op. Maar er zijn ook genoeg culturele en historische bezienswaardigheden.

Dit zorgt voor een hele afwisselende zeilvakantie tussen Griekenland en Turkije.

Hansi biedt je een gevarieerd programma waar je zelf ook je eigen inbreng in hebt. In overleg met de flexibele kapitein kan je naar wens je eigen vakantie samenstellen.

Het is ook mogelijk om het hele schip af te huren.

Vraag naar de mogelijkheden.

Wil je mee met deze Grieks/Turkse cruise? Of heb je een vraag?

Neem dan contact op met Germaine