Recept Humus – heerlijke dip van kikkererwten

Recept Humus – heerlijke dip van kikkererwten

Eigengemaakte Turkse humus

Ingrediënten

Materialen

  • Kikkererwten
  • Ui
  • Dille
  • Limoen
  • Suiker
  • Zout
  • Olijfolie
  • 100 gr.
  • 0,5 st
  • 1 takje
  • 0,5 st.
  • 1 snufje
  • 1 snufje
  • 1 scheutje
  • Staafmixer
  • Bekken
  • 1 st.
  • 1 st.

Bereidingswijze

  • Hak de ui en dille fijn.
  • Pureer de kikkererwten samen met het sap van de limoen, een scheutje olijfolie en de gehakte ui en dille fijn en roer het goed door elkaar.
  • Breng op smaak met suiker en zout.

Serveertip

  • Serveer is gezellige schaaltjes!