Recept Tereyagli Mantar – gevulde champignons

Recept Tereyagli Mantar – gevulde champignons

Champignons gevuld met kaas en boter

Ingrediënten

Materialen

  • Champignons
  • Geraspte kaas
  • Boter
  • Peterselie
  • Knoflook
  • Rode peper, zwarte
  • Thijm
  • 10 st.
  • 100 gr.
  • 5 gr.
  • 0,5 bos
  • 2 tn.
  • Snijplank
  • Koksmes
  • Schilmesje
  • Lepel
  • Middel bekken
  • Ovenschaal
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.
  • 1 st.

Bereidingswijze

  • Maak de binnenkant van de champignons schoon.
  • Hak de peterselie fijn.
  • Mix de geraspte kaas met de peterselie en kruiden en vul de champignons hiermee.
  • Schep op de bovenkant van de champignons een klontje boter en stop ze voor 20 minuten in de oven op 180 graden.

Serveertip

  • Serveer ze op een mooie schaal of houten plank.