Zeiljacht Espanyol

Zeilvakantie Turkije met zeiljacht Espanyol

  12-persoonsschip  

Even helemaal niets en weg van het massatoerisme. Dat kan!

Met zeiljacht Espanyol gaat u een relaxte zeilvakantie tegemoet. Even een weekje helemaal niets, geen haast, geen vastgestelde route, geen programma.

Zeiljacht Espanyol is een mooi en gedegen zeiljacht met 6 2-persoonshutten. Elke hut heeft een eigen douchecabine en toilet Het schip is geschikt voor groepen tot 12 personen. Dit zeiljacht is een 2 master en voorzien van 300 m2 zeiloppervlak. Uiteraard wordt er zoveel mogelijk op de wind gezeild door de bemanning terwijl jij geniet van het voorbijglijdende landschap!

Op het voordek liggen zachte comfortabele matrassen, waar je heerlijk kunt zonnen. Het achterdek beschikt over een loungebank met grote kussens waar je lekker een boek kunt lezen. Op het voordek is voor iedere persoon een zonnematras aanwezig. En je kunt gebruik maken van diverse watersportfaciliteiten aan boord, zoals een kano, snorkels, zwemvliezen en visgerei.

ZEILVAKANTIE TURKIJE zonnigzeilen zeilen griekenland blue cruise  (26)

Zeilgebied als broekzak

En natuurlijk staan de kapitein en zijn bemanning 24 uur per dag voor je klaar.
(1 kaptein, 1 kok en 2 scheepsjongens). De kapitein en de crew zijn professioneel en attent en hebben meer dan 20 jaar ervaring. Zij kennen het zeeleven als geen ander en zullen je de geheimen van de Turkse kust laten zien.

Turkije & Griekenland

Je kunt kiezen tussen de Golf van Hisaronu, de Golf van Gokova en de Griekse eilanden. Zeilen wordt afgewisseld met stops in verlaten baaitjes en gezellige haventjes of Turkse dorpjes (Selimiye, Palamut, Datca, Bozburun en Orhaniye). Kies je voor de Griekse eilanden tour dan breng je een bezoek aan Griekse eilanden waar je alleen maar verliefd op kunt worden zoals: Rhodos, Tlos, Kos, Nysiros, Kalymnos, en het kleurrijke Simi.

De Griekse eilanden zijn goed te bezeilen, maar vanwege de wat langere afstanden zal er ook op de motor worden gevaren. De eilanden zijn in ieder geval prachtig om te bezichtigen en doordat het gebied zo veelzijdig is, zijn er veel verschillende mogelijkheden.

Luxe Verzorging

Maaltijden en dranken obv All Inclusive:

Uitgebreid Ontbijt

Brood, diverse soorten kaas, jam, honing, yoghurt, tomaten, komkommer, fruit, olijven, ei, water, thee en koffie.

Lunch

Uitgebreid en gevarieerde warme lunch met oa pasta’s, pilav en diverse groeten en fruit. Koffie en thee met zoete lekkernijen.

Diner

Vlees, vis (vangst van de dag) en vegetarische gerechten, bereid op Mediteriaanse wijze. Het diner wordt afgesloten met diverse soorten fruit en / of heerlijke zoetigheden als baklava. Eén diner aan land voor eigen rekening.

De gehele Dag Wordt Er Geserveerd

Koffie, thee, water, diverse frisdranken zoals cola, cola light, fanta, sprite, vruchtensappen, rose, rode en witte wijn en bier. Sterke dranken mogen mee aan boord worden genomen

Laat je lekker verwennen  🙂