Grand yavuz de luxe

Grand yavuz

* * * *  logies ontbijt – Hotel

Gaat u voor het eerst naar Istanbul? Vanuit hotel Grand Yavuz kunt u zelf naar de Blauwe moskee, de Aya Sophia en het Topkapi paleis. Het Topkapi-paleis is de voormalige koninklijke residentie van de Ottomaanse sultans. Tegenwoordig is het Topkapi-paleis, gelegen aan zee met uitzicht over de Gouden Hoorn, geopend voor het publiek. Het is een museum met vier verschillende hoven en een grote rijkdom aan schatten. Dwaal door de lommerrijke tuinen, de sierlijke bibliotheken, de keizerlijke harem en de indrukwekkende vergulde paviljoens.

Ligging: Grand Yavuz in Istanbul

Hotel Grand Yavuz is gelegen in de wijk Sultanahmet, het oude stadsgedeelte van Istanbul.

Faciliteiten:

Grand Yavuz heeft 111 kamers, ondergebracht in één gebouw, liften, receptie, lobby, terras bar, binnenrestaurant en terrasrestaurant met een schitterend uitzicht over de Zee van Marmara en roomservice. Voor uw ontspanning beschikt Grand Yavuz over een fitness ruimte, Turks bad, sauna, jacuzzi en massage (alles tegen betaling). Bij de aanleg van de funderingen trof men een authentiek ondergronds waterreservoir aan uit de Byzantijnse periode, intact en gerenoveerd, tegenwoordig in gebruik als wijnbar.

Uw hotelkamer:

De verzorgde kamers van Grand Yavuz zijn voorzien van telefoon, internetaansluiting (gratis), televisie, minibar (gevuld, tegen betaling), kluisje (tegen betaling), airconditioning en verwarming. Alle kamers beschikken over een badkamer met telefoon, toilet, bad en föhn.

Verzorging: Grand Yavuz

U verblijft in hotel Grand Yavuz op basis van logies en ontbijt (in buffetvorm).

Onderstaande vluchttoeslag valt weg bij boeking via ZonnigZeilen

  • Bij 1 week hotel en 1 week zeilen is de vluchttoeslag 25,- p.p.
  • Bij 1 week hotel en 2 weken zeilen is de vluchttoeslag 50,- p.p.
  • 3 of 4 dagen zijn ook mogelijk: prijs op aanvraag
  • LET OP: De combinatie van de zeilvakantie en het hotel is alleen via ZonnigZeilen te boeken
  • Geef vervolgens aan ZonnigZeilen door wat u wilt boeken ivm de uitgestelde vlucht. Wij verzorgen uw complete boeking in combinatie met de zeilvakantie.